Η Apple απέκτησε την Asaii για να βελτιώσει την Apple Music

0
H Asaii είναι μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανάλυσης μουσικής. Ο Axios δημιουργός αυτής της πλατφόρμας αναφέρει ότι η Apple πλήρωσε λίγο λιγότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την εταιρεία και έτσι σχεδιάζει να βελτιώσει την ενσωμάτωση των λιγότερο γνωστών μουσικών τραγουδιών στο τμήμα προώθησης της μουσικής της υπηρεσίας.

Ιδρύθηκε το 2016, όταν ο Asaii εφάρμοσε την εκμάθηση της μηχανής στη συσσωμάτωση και την ανάλυση της μουσικής ροής. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από την Apple Music, το Facebook, το Instagram, το SoundCloud, το Spotify και το Twitter, το πρόγραμμα έψαξε τα πιο δημοφιλή και αναπτυσσόμενα κομμάτια σε όλο το Διαδίκτυο και τα μοιράστηκε με τους υπεύθυνους της βιομηχανίας με τη μορφή απλών πινάκων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας , ο μηχανισμός ανάλυσης χρησιμοποίησε δεδομένα τραγουδιού σε πραγματικό χρόνο για να προσθέσει τη βαθμολογία.
Αναμένεται ότι η εξαγορά της Asaii θα αναπτύξει προτάσεις της Apple Music και θα παρακολουθήσει τη δημοτικότητα ορισμένων κομματιών. Σύμφωνα με πηγές, η Apple επιδιώκει επίσης να ανταγωνιστεί το Spotify RISE, το οποίο χρησιμοποιεί την κλίμακα μιας πλατφόρμας μουσικής συνεχούς ροής για την προώθηση μελλοντικών επιτυχημένων μουσικών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !