Η Epic Games κατηγορει τους blogger του YouTube για την κυκλοφορία Hack tool Fortnite

0
Όπως γνωρίζετε, η Epic Games ανιχνεύει συνεχώς και τιμωρεί τους Fortnite παίκτες που χρησιμοποιούν παρανομες ή τροποποιημένες εκδόσεις του παιχνιδιού.
Τώρα ο κύριος δημιουργός του έργου έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του γνωστού blogger του YouTube Brandon Lucas (γνωστού και ως "Golden Modz") και του φίλου του Colton "Excentric" Conter για τη χρήση και πώληση εργαλείων εξαπάτησης.

Ο Lucas, ο οποίος έχει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια συνδρομητές, φέρεται να παραβίασε τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων στην ψηφιακή εποχή, δημοσιεύοντας βίντεο του παιχνιδιού του Fortnite χρησιμοποιώντας cheat και πωλώντας εργαλεία μέσω της ιστοσελίδας του. Ο Conter κατηγορείται ότι μερικές φορές συμμετέχει σε αυτά τα βίντεο.
Αρχικά, η Epic ζήτησε από το YouTube να αφαιρέσει μερικά βίντεο και ο Λούκας άρχισε να υποστηρίζει ότι δεν είδε τίποτα παράνομο στις ενέργειές του και ότι και άλλοι μπλόγκερ έκαναν το ίδιο και στα βίντεό τους.

Αν Epic Games αποδείξει την ευθύνη των bloggers στο δικαστήριο, τότε μπορεί η απόφαση να είναι πολύ δαπανηρή τόσο για Lucas όσο και για τον Conter. Οι δικηγόροι της εταιρείας θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα δικαιωθούν. Επίσης, η εταιρία θέλει να ειδοποιήσει όλους που ακολουθούν ίδιες ταχτικές που πωλούν ή διαφημίζουν εργαλεία για την πειρατεία του παιχνιδιού ότι η Epic Games είναι έτοιμη να τους μηνύσει όλους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !