Κατεβάστε το unc0ver jailbreak για το iOS 11.0-11.4 Beta 3

2
Το unc0ver, είναι μια καινούργια και καλύτερη εναλλακτική λύση του Electra jailbreak poy μόλις κυκλοφόρησε για το iOS 11 και πάνω. Δείτε πώς μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στο iPhone ή στο iPad σας.


Τι είναι το unc0ver;

Το unc0ver είναι μια αντικατάσταση toy jailbreak Electra για το iOS 11-11.4 Beta 3. Αναπτύχθηκε από τους διάσημους προγραμματιστές pwn20wnd και Sam Bingner.

Αυτό το νέο εργαλείο jailbreak προσφέρει καλύτερη σταθερότητα, συμβατότητα και ποσοστό επιτυχίας. Ακολουθεί μια γρήγορη ανασκόπηση των κύριων χαρακτηριστικών της

Όλα τα εκμεταλλεύσιμα στοιχεία σε μια ενιαία εφαρμογή
Καλύτερη απόδοση και σταθερότητα
Μηνύματα σφαλμάτων
Δεν υπάρχει εξάντληση της μπαταρίας
Δεν επιβραδύνει
Ενισχυμένη απόδοση του Cydia
Αυτόματη αποκατάσταση συστήματος αρχείων ρίζας

Συμβατότητα

Το unc0ver είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iPhone, iPad και iPod touch που εκτελούν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος -

11.0
11.0.1
11.0.2
11.0.3
11.1
11.1.1
11.1.2
11.2
11.2.1
11.2.2
11.2.5
11.2.6
11.3
11.3.1
11.4
11.4.1

Download unc0ver jailbreak :


        Απευθειας συνδεσμο  Ignition


Λήψη και εγκατάσταση

Κάντε λήψη του αρχείου IPA της τελευταίας έκδοσης χρησιμοποιώντας το παραπάνω σύνδεσμο λήψης. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την υπηρεσία υπογραφής Ignition .

Βήμα 2 (προαιρετικό) Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει αυτό το εργαλείο (cydia impactor) στον υπολογιστή σας, κάντε λήψη αυτού του συνδέσμου .
 
Βήμα 3 Σύρετε το αρχείο IPA που λήφθηκε στο βήμα 1 στο παράθυρο του Cydia Impactor, απλώς πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την για να εγκαταστήσετε της εφαρμογής στη συσκευή σας.
 
Βήμα 4 Περιμένετε για Cydia Impactor για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η εφαρμογή θα εμφανιστεί στην αρχική σας οθόνη. Αν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή από το πρόγραμμα εγκατάστασης Ignition, παραλείψτε αυτό το βήμα.


Βήμα 5 Τώρα που η εφαρμογή jailbreak είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας, πρέπει να την ξεκινήσετε. Ωστόσο, κατά το άνοιγμα αμέσως θα προκαλέσει κατάρρευση λόγο του μηνύματος "μη αξιόπιστου πιστοποιητικού".

Βημα 6 Για να το διορθώσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφίλ & Διαχείριση Συσκευών .

Βήμα 7 Ανοίξτε την εφαρμογή unc0ver από την αρχική οθόνη και πατήστε Jailbreak για να πραγματοποιήσετε jailbreak στη συσκευή σας.

Βήμα 8 Περιμένετε να ξεκινήσει η εκμετάλλευση. Το εργαλείο jailbreak θα εκτελέσει τώρα 48 λειτουργίες εκμετάλλευσης για να αποκτήσει πρόσβαση στο root στη συσκευή σας.

Βήμα 9 Ο Cydia θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας μόλις τελειώσει η εκμετάλλευση. Στη συνέχεια, μπορείτε να το ανοίξετε από την αρχική οθόνη και να εγκαταστήσετε τα πακέτα που θέλετε και τα πακέτα jailbreak.

Βήμα 10 Το unc0ver συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη ενότητα Ρυθμίσεων που σας επιτρέπει να εκτελέσετε περισσότερες από λειτουργίες χωρίς λειτουργία υποστρώματος. Οι περισσότερες από τις επιλογές καλύπτουν πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης και είναι άχρηστες για τον μέσο χρήστη.





Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Σε iPhone SE με iOS 11.4 δεν δουλευει . Ανοίγει το unc0ver αλλά αντί για κουμπί "jailbreak" βγαζει "Unsupported"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά μην μπερδεύεστε όπως λέει και ο τίτλος είναι για όσους ειχαν προλάβει και έβαλαν την Beta τότε και παρέμειναν εκεί όχι για τις κανονικές εκδώσεις

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !