Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1 για προγραμματιστές

0
Δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta έκδοσης του iOS 12.1, η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση για τους προγραμματιστές.

Μπορούν να εγκαταστήσουν το δοκιμαστικό αυτό λειτουργικό οι χρήστες που έχουν λογαριασμό προγραμματιστή στην Apple ή το ειδικό προφίλ διαμόρφωσης. Σχετικά με τις αλλαγές στη δεύτερη έκδοση beta, δεν είναι ακόμη γνωστό τίποτα που να είναι εμφανές και πιθανόν υπάρχουν μόνο μικρές διορθώσεις, όπως και πριν και η ενημέρωση έχει ως κύριο στόχο την εξάλειψη σφαλμάτων και τη βελτίωση της απόδοσης.

Στην πρώτη beta έκδοση του iOS 12.1, ήταν δυνατό να αλλάξει ο βαθμός θόλωσης του φόντου της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, και όχι μόνο μέσω της εφαρμογής "Φωτογραφίες", όπως φαίνεται στην παρουσίαση.

Επιπλέον, εμφανίστηκε η υποστήριξη για ομαδικές κλήσεις FaceTime, η οποία καταργήθηκε στις τελευταίες εκδόσεις beta του iOS 12. Τώρα, όταν η λειτουργία έχει επιστρέψει, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συνέδρια για έως και 32 άτομα και να επικοινωνήσουν με τους με Animoji και Memoji.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !