Το Youtube έχει προσθέσει υποστήριξη για τη λειτουργία "εικόνα σε εικόνα".

0
Η λειτουργία των "μίνι-παραθύρων" έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό στην εφαρμογή για κινητά του Youtube.  ....
Χάρη σε αυτή, ο χρήστης μπορεί να ελαχιστοποιήσει το βίντεο σε ένα μικρό παράθυρο στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης και να συνεχίσει να εργάζεται με την εφαρμογή ενώ το βίντεο παίζει στο παρασκήνιο.


Από εδώ και στο εξής, και για την έκδοση σε υπολογιστές desktop του ιστότοπου για Mac και Windows, είναι διαθέσιμη η μειωμένη λειτουργία παραθύρου με αναπαραγωγή ταινιών. Για να ελαχιστοποιήσετε το βίντεο, κάντε κλικ στο εικονίδιο "Εμφάνιση προγράμματος αναπαραγωγής σε μειωμένο μέγεθος" στο βίντεο που αναπαράγεται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μετά από αυτό το παράθυρο θα μεταφερθεί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και ο χρήστης θα μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται με τον ιστότοπο του Youtube στην τελευταία σελίδα που άνοιξε πριν αρχίσει να βλέπει.





Δυστυχώς, το σύστημα δεν λειτουργεί όταν μεταβείτε από την καρτέλα σε άλλη καρτέλα, δηλαδή εάν θέλετε να μεταβείτε από το Youtube σε έναν άλλο σύνδεσμο το παράθυρο αναπαραγωγής βίντεο θα εξαφανιστεί.
Παρ 'όλα αυτά, η λειτουργία θα είναι πολύ χρήσιμη για εκείνους που ξοδεύουν πολύ χρόνο στο Youtube. Βοηθά να συνδυάσει την αναζήτηση για το απαιτούμενο περιεχόμενο με τη λήψη πληροφοριών από αυτο που έχει ήδη βρεθεί.



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !