Το iPhone XS προβληματίζει ... δοκιμή ταχύτητας δικτύου LTE έναντι του Samsung Galaxy Note 9

0
Ο κύριος ανταγωνιστής του Apple iPhone XS είναι το Samsung Galaxy Note 9 ου έχει ήδη κερδίσει τον αντίπαλό του στη δοκιμή της δύναμης.
Αυτή τη φορά, οι δημοσιογράφοι της PC Magazine, μαζί με τους ειδικούς Cellular Insight, αποφάσισαν να ανακαλύψουν ποιο από τα δύο smartphones θα είναι ταχύτερο από την άποψη της ταχύτητας λήψης σε δίκτυο LTE.

Στις περυσινές δοκιμές, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η Samsung κέρδισε, της οποίας η ταχύτητα λήψης μέσω LTE αποδείχθηκε πολύ πιο γρήγορη από το iPhone X. Ωστόσο, το 2018, το smartphone της Apple κατάφερε να έρθει πιο κοντά στον κατασκευαστή της Νότιας Κορέας, αλλά όχι τόσο κοντά όσο θα ήθελε θα ήταν. Στη σύγκριση αυτή, εκτός από το Samsung Galaxy Note 9, συμμετείχαν επίσης το Google Pixel 2 και το iPhone X. Τα έξυπνα τηλέφωνα από την Google και τη Samsung, με ισχυρό σήμα από το δίκτυο LTE, αποδείχθηκαν ταχύτερα από το iPhone XS. Ωστόσο, υπό συνθήκες όταν το σήμα δικτύου έγινε ασθενέστερο, η ταχύτητα λήψης αρχείων στο iPhone έγινε ταχύτερη από αυτή των ανταγωνιστών της. Τα χειρότερα αποτελέσματα εμφανίστηκαν από το iPhone X.

Έτσι, η δοκιμή έδειξε ότι το μόντεμ της Intel XMM 7560 LTE στα iPhone XS και XS Max είναι ανώτερο από το μόντεμ της Intel / Qualcomm στο iPhone X, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο το μόντεμ X20 που χρησιμοποιείται στα Samsung Galaxy Note 9 και το Google Pixel 2. Υπό ισχυρές συνθήκες η ταχύτητα λήψης σήματος στο iPhone είναι μικρότερη από αυτή των ανταγωνιστών της, αλλά η απόδοσή τους σχεδόν συγκρίνεται, εάν το σήμα γίνει ασθενέστερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !