Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη beta έκδοση του iOS 12.1

0
Οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν λήψη μιας νέας έκδοσης beta μέσω του Κέντρου προγραμματιστών της Apple ή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό προφίλ που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή.
Η ενημέρωση είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη σε δημόσιους δοκιμαστές beta.

Δεν υπάρχει αξιοσημείωτη αλλαγή στην τέταρτη beta. Οι προγραμματιστές της Apple έχουν καθορίσει προηγούμενα σφάλματα στην νέα απελευθέρωση και γενικά βελτιωμένη απόδοση.

Στο iOS 12.1, έγινε δυνατή η αλλαγή του βαθμού θόλωσης ενός στιγμιότυπου σε πραγματικό χρόνο. Στο iOS 12, αυτή η λειτουργία διατίθεται μόνο στον επεξεργαστή της εφαρμογής "Φωτογραφία".

Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, η Apple πρόσθεσε πάνω από 70 νέα emoji στο iOS 12.1 και επέστρεψε τις κλήσεις ομάδας στο FaceTime. Διατέθηκαν σε beta εκδόσεις του iOS 12, αλλά καταργήθηκαν από την κυκλοφορία του συστήματος.

Επιπλέον, το iOS 12.1 προσθέτει πλήρη υποστήριξη για τη δεύτερη κάρτα SIM με eSIM στο iPhone XS XS και το iPhone XS Max.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !