Ένα νέο Tweak επεκτείνει την ενότητα "Συχνά χρησιμοποιούμενο" στο πληκτρολόγιο Emoji

0
Από προεπιλογή, το πληκτρολόγιο emoji στο ios έχει 30 emoticons που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες συσκευών με jailbreak μπορούν να αυξήσουν αυτήν την τιμή σε 50 με την εγκατάσταση του tweak MoreFrequedUsedEmojis.

Στα κανονικά smartphones στο iOS, η ενότητα "συχνά χρησιμοποιούμενα" στο πληκτρολόγιο Emoji εμφανίζει έξι στήλες πέντε συναισθημάτων. Μετά την εγκατάσταση του MorefrequentlyUsedEmojis λαμβάνετε 10 στήλες πέντε επιλογών. Συμπληρώνουν ολόκληρο το πλάτος της οθόνης και δημιουργούν ένα μεγάλο εμβαδόν επιφάνειας στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το επιθυμητό Emoji που θα χρησιμοποιήσει.

Αν χρησιμοποιείτε συχνά emoticons για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου με αυτούς, αυτή η ρύθμιση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο συμπληρώνοντας τη ροή εργασιών εισόδου σας και επιταχύνοντας την αναζήτηση για το τέλειο Emoji που ψάχνατε.

Χωρίς άλλες ενέργειες και ρυθμίσεις, το MoreFrequentlyUsedEmojis τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την εγκατάσταση του. Εάν θέλετε ποτέ να απενεργοποιήσετε το tweak για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει απλά να το αφαιρέσετε από Cydia.

Η επέκταση λειτουργεί σε όλες τις συσκευές jailbreak με iOS 9, 10 και 11. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το αποθετήριο του BigBoss στο Cydia .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !