Η Apple εξακολουθεί να υπογράφει τυχαία την ενημέρωση του iOS 11.4.1 OTA

0
Για άγνωστο λόγο, η Apple άρχισε ξανά να υπογράφει το iOS 11.4.1!!!
Δεδομένου ότι το iOS 11.4.1 έχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει ένα jailbreak στο μέλλον, ορισμένοι χρήστες θα προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους χρησιμοποιώντας το FutureRestore.

Η Apple υπογράφει και πάλι το iOS 11.4.1 μετά την εγκατάλειψη του firmware πριν από λίγες ημέρες. Ένας χρήστης στο reddit ο tolsp δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης του υπολογιστή του που επιβεβαιώνει την κατάσταση υπογραφής της έκδοσης.

Σε αυτήν την εικόνα, ο TSS Checker ανεβάζει με επιτυχία την κατάσταση υπογραφής για το iPhone 7,2 (iPhone 6) από τους διακομιστές της Apple.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι εμφανιζουν τα σφάλματα "ΔΕΝ είναι υπογεγραμμένα". Ωστόσο, ο τρίτος έλεγχος επιστρέφει το μήνυμα "IS signed" , υποδηλώνοντας ότι το υλικολογισμικό είναι πράγματι υπογεγραμμένο.


Είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε ότι η Apple το κάνει σκόπιμα αυτό για το λόγο ότι οι διακομιστές των TSS μπορούν να κάνουν κάποια δυσλειτουργία μερικές φορές, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα σε πολλές εκδόσεις υλικολογισμικού να υπογράφονται ενώ είχαν σταματήσει και να μην υπογράφονται ταυτόχρονα.
Εν πάση περιπτώσει, μείνετε συντονισμένοι και θα γνωρίζουμε τους σκοπούς της Apple σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !