Συγκριτικό: Η μπαταρία του IPhone XS ήταν ασθενέστερη από το Samsung Galaxy Note 9

0
Η νέα ναυαρχίδα των κινητών συσκευών της εταιρείας Apple το iPhone XS Max χάθηκε στη δοκιμή για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τον αντίπαλό της το Samsung Galaxy Note 9. Ένα βίντεο που συγκρίνει τα δύο smartphones δημοσιεύτηκε στο κανάλι YouTube του blogger PhoneBuff.

Για την καθαρότητα του πειράματος, έχουν ρυθμιστεί οι ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο smartphones, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινότητας. Κατά τη σύγκριση, το PhoneBuff άνοιξε ιστοσελίδες στο Internet, κατέβασε βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα, πραγματοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις, έγραψε μηνύματα κ.λπ. Η δοκιμή διεξήχθη δύο φορές για να βεβαιωθούν ότι τα αποτελέσματά της ήταν σωστά.

Παρά το γεγονός ότι η ισχύς της μπαταρίας iPhone XS Max είναι 3714 mAh, η οποία είναι μικρότερη από του Samsung Galaxy Note 9 (έχει 4000 mAh), το smartphone της Apple στην δοκιμή όταν έμεινε από μπαταρία κλείνοντας το Samsung είχε ποσοστό 37% ακόμη.
Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !