Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1

0
Μετά από ένα μήνα και παραπάνω, δοκιμών beta η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 12.1. Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει τα λάθη της προηγούμενης έκδοσης και προσθέτει χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να εμφανιστούν στο αρχικό iOS 12.

Στο iOS 12.1 έχουν προστεθεί ομαδικές κλήσεις FaceTime. Σε μία συνομιλία μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 32 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα Animoji και Memoji. Προηγουμένως, οι κλήσεις ομάδας FaceTime βρίσκονταν στις εκδόσεις beta των iOS 12 και macOS Mojave, αλλά η λειτουργία αφαιρέθηκε μετά από την απελευθέρωση των συστημάτων.

Οι ιδιοκτήτες του iPhone XS, του iPhone XS Max και του iPhone XR μπορούν τώρα να αλλάξουν τον βαθμό θόλωσης των φωτογραφιών αμέσως κατά τη λήψη. Πριν από αυτό, η λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο στην επεξεργασία στην εφαρμογή "Φωτογραφία".

Επιπλέον, το iOS 12.1 φέρνει υποστήριξη eSIM στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Ωστόσο, οι Ελληνικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν υποστηρίζουν ακόμη την eSIM.

Επίσης, περισσότερα από 70 νέα emoji είναι διαθέσιμα σε όλους τους κατόχους συσκευών στο iOS 12.1.

Το iOS 12.1 υποστηρίζει όλες τις συσκευές ξεκινώντας με τα iPhone 5s και iPad mini 2, καθώς και την έκτη γενιά iPod touch.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !