Η Apple κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις για τα watchOS, tvOS και macOS

0
Εκτός από τις νέες συσκευές, στις 30 Οκτωβρίου 2018, η Apple κυκλοφόρησε επίσης ενημερώσεις για τα ρολόγια watchOS, τους υπολογιστές macOS και την τηλεόραση tvOS. Προηγουμένως, ήταν διαθέσιμα μόνο για προγραμματιστές σε μορφή beta.

Η έκδοση tvn ενημερώσεων πραγματοποιήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με το iOS 12.1. Το πιο ενδιαφέρον από την άποψη των χρηστών ήταν το watchOS 5.1, στο οποίο εμφανίστηκan 70 νέα emoji, η ανακοίνωση του οποίου έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2018. Επιπλέον, υπήρχε μια λειτουργία αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πτώσης (λειτουργεί εάν ο ιδιοκτήτης του ρολογιού δεν κινείται μετά από πτώση), αλλά και η διόρθωση στο πρόβλημα με το "ραδιόφωνο".

Νέα emodzhi προστέθηκαν επίσης στο macOS 10.14.1. Επιπλέον, η Apple έχει εξαλείψει ορισμένα σφάλματα στο σύστημα. Η ενημέρωση του tvOS θα αυξήσει τη σταθερότητα του συστήματος και θα βελτιώσει την ασφάλειά του. Δεν υπάρχουν άλλες αξιοσημείωτες καινοτομίες σε αυτό.

Για να κατεβάσετε το watchOS 5.1, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δίκτυα Wi-Fi και ένα iPhone με το οποίο συγχρονίζονται τα ρολόγια του χρήστη.Κατά την ενημέρωση, το Apple Watch πρέπει να είναι φορτισμένο τουλάχιστον κατά 50% και στο iPhone θα πρέπει να εγκατασταθεί το iOS 12.1. Η ενημέρωση macOS είναι διαθέσιμη στο Mac App Store. Για να εγκαταστήσετε το tvOS 12.1 πρέπει να μεταβείτε στις " Ρυθμίσεις " → " Βασικές " → " Ενημερώσεις λογισμικού ".Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !