Το watch OS 5.1 μετατρέπει το Watch της Apple σε τούβλο

0
Η Apple απέσυρε το watchOS 5.1 μετά από πολλές καταγγελίες χρηστών ότι η ενημέρωση του λογισμικού είχε μετατρέψει τα Apple Watch σε "τούβλα".
Οι χρήστες στο Reddit αναφέρουν ότι το ρολόι άρχισε να κολλάει στο λογότυπο της Apple μετά από μια προσπάθεια αναβάθμισης του watchOS 5.1.
Επίσης, ορισμένοι χρήστες σημείωσαν στο φόρουμ ότι η Apple έστειλε νέα θύματα να πληρώσουν για επισκευή ενώ τα ρολόγια τους λειτουργούσαν κανονικά, επιβάλλοντας στην πλειοψηφία να έρθει σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης για επισκευή.

"Ασημένιο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι της σειράς Apple 4 κολλημένο στο λογότυπο της Apple κατά την ενημέρωση. Κάλεσα την εταιρεία και προσφέρθηκαν να στείλουν το gadget για επισκευή », έγραψε ένας από τους πολλούς χρήστες του Reddit.

"Έχω ένα έξυπνο ρολόι 4-series, και δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα με τους υπολοίπους. Η τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρεται για την επαναφορά του ρολογιού ανταποκρίθηκε, αλλά ότι και να κάναμε δεν λειτούργησε. Πήγα στο εταιρικό κατάστημα της Apple και το πήραν για επισκευή », σχολίασε άλλος χρήστης.

Πιθανώς, το πρόβλημα επηρέασε μόνο την Apple Watch Series 4, καθώς με τις προηγούμενες γενιές ρολογιών δεν παρατηρούνται τέτοια προβλήματα.

Εν πάση περιπτώσει, σας συμβουλεύουμε να μην εγκαταστήσετε το λογισμικό watchOS 5.1, ακόμα κι αν το έχετε ήδη κατεβάσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !