Η Apple ξεκινά την δικιά της τηλεόραση στο IOS

0
Η Apple πρόκειται να ξεκινήσει τη δική της εφαρμογή τηλεοπτικής ροής στις συσκευές του iOS. Αυτό αναφέρουν σήμερα οι δημοσιογράφοι του AppleInsider.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του AppleInsider, η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Η πλατφόρμα, θα προεγκατασταθεί σε νέες εκδόσεις του iOS και θα είναι προσβάσιμη εντελώς δωρεάν. Υποστηριζόμενες συσκευές θα είναι το iPhone, iPad και το Apple TV. Στη νέα εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές της Apple, καθώς και να εγγραφείτε σε άλλες πληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες με πλούσιο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απελευθέρωση μιας εφαρμογής για iOS θα επιτρέψει στην εταιρεία να προετοιμαστεί για την απελευθέρωση της δικής της υπηρεσίας streaming έναντι αμοιβής. Στο μέλλον, μια τέτοια πλατφόρμα της Apple θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Netflix και το HBO χρησιμοποιώντας την ίδια στρατηγική για να δημιουργήσει μια κοινότητα οπαδών ενός συγκεκριμένου τηλεοπτικού έργου. Συγκεκριμένα, αυτό το έκανε το HBO, του οποίου η σειρά "Game of Thrones " ενώνει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με στελέχη κοντά στην εταιρεία, η Apple είναι έτοιμη να δαπανήσει μέχρι ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να αναπτύξει μια εφαρμογή για το σκοπό αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !