Η Apple θα κατασκευάζει σύντομα τους δικούς της επεξεργαστές

0
Η Apple θα πληρώσει το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά μέρους της εταιρίας Dialog Semiconductor, ενός κατασκευαστή ευρωπαϊκών chipset, με τον οποίο η εταιρεία από το Cupertino συνεργάζεται από την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς των iPhone, σύμφωνα με το Cultofmac.

Η επένδυση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Apple για την ανάπτυξη ανώτερων επεξεργαστών που θα την βοηθήσουν να ξεχωρίσει και να προχωρήσει στη μάχη με τους ανταγωνιστές και άλλους κατασκευαστές κινητών συσκευών.

Εκτός από την τιμή των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, η Apple δηλώνει επίσης ότι θα ξοδέψει το ίδιο ποσό για περαιτέρω αγορά του υπόλοιπου μέρους των μετοχών που δεν ανήκει σε αυτήν.

Η συμφωνία είναι σημαντική επειδή είναι η μεγαλύτερη απόκτηση στην ιστορία της Apple από την άποψη του αριθμού των ανθρώπων που θα έρθουν στην εταιρεία. 300 εργαζόμενοι της Dialog από την Ιταλία, την Αγγλία και τη Γερμανία θα συμμετάσχουν στην ομάδα από το Cupertino.

"Η Dialog έχει βαθιά γνώση του σχεδιασμού των chip και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αυτή η ταλαντούχα ομάδα μηχανικών που έχουν υποστηρίξει τα προϊόντα μας τώρα θα εργάζεται άμεσα με την Apple. Η σχέση μας με το Dialog συνεχίστηκε από τις ημέρες των πρώτων iPhones και προσβλέπουμε στην εξέλιξή τους ", δήλωσε ο Johnny Srouji, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple για το υλικό.

Η εξαγορά περιλαμβάνει πνευματική ιδιοκτησία και άδειες. Κατά πάσα πιθανότητα η συμφωνία θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 εάν δεν προκύψουν οργανωτικά ζητήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !