Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Box S με μόνο 60 δολάρια κόστος

0
Η Google δεν είναι η μόνη που παρουσίασε προϊόντα σήμερα. Η Xiaomi επίσης παρουσίασε το Mi Box S, μια ενημερωμένη έκδοση του Box ροής  κατά τη διάρκεια του ετήσιου γεγονότος για το υλικό της Google σήμερα.
Η συσκευή συνεχούς ροής θα είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α. μέσω του Walmart.com, με προκρατισεις που αρχίζουν στις 9 Οκτωβρίου και οι αποστολές στις 19 Οκτωβρίου για 59.99 δολάρια.Η συσκευασία θα έρθει τόσο με τη συσκευή αναπαραγωγής όσο και με ένα τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με μπαταρία.

Φυσικά, αυτή η ανακοίνωση έρχεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Google, επειδή το Mi Box διαθέτει πολλά προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων λειτουργιών Google Assistant και Chromecast, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας εκτελώντας φωνητικές εντολές. Υποστηρίζει βίντεο 4K HDR σε 60fps, καθώς και ήχο Dolby DTS. Στα άλλα χαρακτηριστικά, έρχεται με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα με πολυεπεξεργαστή GPU, 2GB μνήμης RAM, 8GB αποθήκευσης, Bluetooth 4.2, μία θύρα HDMI 2.0A, μία θύρα εξόδου ήχου, θύρα USB 2.0 και διασύνδεση ισχύος. Όπως και σε προηγούμενες εκδόσεις, εκτελείται η τελευταία έκδοση του Android TV η γνήσια και όχι μια mobile έκδοση όπως στα περισσότερα κινέζικα box.

Οπτικά, η συσκευή και η εμφάνιση είναι εντελώς νέα. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τώρα ένα νεο κουμπί για το Netflix και ένα κουμπί ζωντανής τηλεόρασης. Η πρόσβαση στο Google Assistant βρίσκεται στην κορυφή του τηλεχειριστηρίου, κάτω από το κουμπί τροφοδοσίας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !