Το παλαιότερο μολύβι της Apple δεν είναι συμβατό με το νέο iPad Pro

0
Το νέο iPad Pro έλαβε μια θύρα USB-C, αλλά έχασε την υποστήριξη για το παλιό μολύβι της Apple. Αυτό αναφέρει σήμερα η έκδοση του The Verge.
Στις 30 Οκτωβρίου η Apple ανακοίνωσε την τρίτη γενιά των iPad Pro και το μολύβι της Apple το smart pencil σε παρουσίαση στο Μπρούκλιν.
Το νέο ταμπλετ έχει ξεφορτωθεί τα επιπλέον καλώδια και φορτίζει τώρα ασύρματα χρησιμοποιώντας την μαγνητική βάση. Αυτό το βήμα λήφθηκε, επειδή αντί για το παλιό Lightning, τα νεα δισκία ήταν εφοδιασμένα με υποδοχή USB-C.

Η προ τελευταία γενιά των Apple Pencil φορτίζονται μόνο μέσω της θύρας Lightning. Κατά συνέπεια, το μολύβι στο iPad δεν μπορεί να συνδεθεί. Φαίνεται ότι η συσκευή μπορεί ακόμα να φορτιστεί μέσω USB και να συγχρονιστεί με το νέο iPad μέσω Bluetooth, ωστόσο ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας παραθέτει τις συσκευές που είναι συμβατές με το παλιό μολύβι της Apple και το iPad Pro 2018 δεν σε αυτά.

Το κόστος του νέου μολυβιού της Apple είναι στα 129 δολάρια. Όταν παραγγέλνετε online, μπορείτε επίσης να κάνετε χάραξη με λέιζερ δωρεάν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !