Η Apple άρχισε να επιβραδύνει το iPhone X, το iPhone 8 και το 8 Plus

0
Για άλλη μια φορά, η Apple αποφάσισε για εμάς χωρίς εμάς ό, τι είναι καλύτερο για τους χρήστες iPhone. Η εταιρεία έχει προσθέσει κρυφά κώδικα στην τελευταία έκδοση του iOS 12.1, ο οποίος επιβραδύνει την λειτουργία των μοντέλων iPhone 8, 8 Plus και iPhone X, προκειμένου να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Στις σημειώσεις για την ενημέρωση του iOS 12.1, στην ενότητα "Άλλες βελτιώσεις και διορθώσεις", η Apple πρόσθεσε τα εξής:

Το iOS 12.1 προσθέτει μια λειτουργία διαχείρισης απόδοσης για την αποφυγή απροσδόκητων διακοπών της συσκευής, καθώς και τη δυνατότητα απενεργοποίησης αυτής της λειτουργίας για τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Προφανώς, η στιγμή "Battery-Gate" έχει έρθει και για όλα τα iPhones που εισήχθησαν το 2017.

Θεωρητικά, η εσκεμμένη επιβράδυνση επηρεάζει σχετικά καλά την απόδοση του smartphone. Καθώς οι μπαταρίες εξαντλούνται, δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν με την ίδια δύναμη που είχαν. Ακόμη και με τη σύγχρονη τεχνολογία, οι μπαταρίες καθίστανται "πιο αδύναμες" με το χρόνο. Στην περίπτωση του iPhone, για να αποφευχθούν διάφορα είδη κλεισίματος, το σύστημα επιβραδύνει το τηλέφωνο.

Η Apple πιστεύει ότι είναι καλύτερο να μειώσουμε την απόδοση του smartphone και να μειώσουμε το φορτίο της φθαρμένης μπαταρίας παρά να συνεχίσουμε να διατηρούμε τις επιδόσεις που ήταν εκτός δυνατοτήτων. Αυτή η ιδέα υλοποιήθηκε στα τέλη του 2016. Η εταιρεία προσπάθησε να προωθήσει αυτή τη λειτουργία του συστήματος, αλλά κανένας άλλος μεγάλος κατασκευαστής smartphone δεν επιβράδυνε σκόπιμα τις συσκευές της υιοθετώντας την ταχτική της.

Η ίδια η Apple δήλωσε προηγουμένως ότι το iPhone 2017 δεν χρειάζεται κάποιο χαρακτηριστικό που περιορίζει την απόδοση.

"Τα μοντέλα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X περιλαμβάνουν ενημερωμένο υλικό που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πιο προηγμένο σύστημα διαχείρισης απόδοσης. Επιτρέπει με ακρίβεια στο iOS να υπολογίζει και να αποφεύγει τις απρόσμενες αποσυνδέσεις. "


Έτσι, η εταιρεία που αναφερει πως έχει προτεραιότητα ως "την φροντίδα των χρηστών πρώτα και κύρια", παίρνει πολύ συχνά σοβαρές αποφάσεις που επηρεάζουν τους καταναλωτές, χωρίς τη γνώση τους και αν αναρωτιέστε στο μέλλον τι είναι αυτό που κάνει τα iphone πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό της τώρα θα γνωρίζετε πως είναι οι περιορισμοί στη συσκευή στις εφαρμογές και φυσικά στο λειτουργικό της.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !