Σφάλμα στο iOS σας επιτρέπει να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης και να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές στο iPhone

0
Στην τελευταία ενημέρωση της Apple στο iOS 12.1, που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, βρέθηκε ένα σφάλμα που σας επιτρέπει να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος. Το exploit παρέχει πρόσβαση στις επαφές του iPhone, χρησιμοποιώντας κλήσεις ομάδας με το FaceTime για να ανακτά πληροφορίες χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Αυτό το σφάλμα λειτουργεί μόνο στο iOS 12.1 και ανακαλύφθηκε λίγες ώρες μετά την τελική απελευθέρωση του λειτουργικού συστήματος. Το δοκιμάσαμε και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μπορείτε πραγματικά να έχετε πρόσβαση στις επαφές στο iOS 12.1 χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή.

Η Apple κάνει περιοδικά παρόμοια σφάλματα στον κώδικα του συστήματος όπου μπορεί καποιος να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος. Έτσι, για παράδειγμα, ένα σφάλμα στο iOS 6.1 το 2013 επέτρεψε στους επιτιθέμενους να αποκτήσουν πρόσβαση σε κλήσεις, επαφές και φωτογραφίες. Τα IOS 7 και iOS 8 είχαν παρόμοιες οπές ασφαλείας.

Πιθανότατα, η εταιρεία από το Cupertino γνωρίζει ήδη αυτό το σφάλμα και θα το εξαλείψει στο εγγύς μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !