Οι προμηθευτές της Apple δεν πιστεύουν στην επιτυχία του iPhone XR

0
Ενώ οι περισσότεροι αναλυτές και οι ειδικοί πιστεύουν ότι το iPhone XR με την οθόνη LCD, και μια κύρια κάμερα στην τιμή των 749 δολαρίων οι πωλήσεις του θα πάνε καλά, ορισμένες πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού για την κατασκευή του είναι σκεπτικιστές.

Σύμφωνα με το Digitimes, αρκετοί "προμηθευτές της Ταϊβάν που συνεργάζονται στενά με την Apple" εξακολουθούν να είναι «προσεκτικοί για την αγορά των νέων αποστολών iPhone μέχρι το τέλος του 2018». Αυτό οφείλεται στην αδύναμη ζήτηση για τα ήδη μοντέλα που κυκλοφορούν το iPhone XS και XS Max, καθώς και στις προβλέψεις για τις φτωχές πωλήσεις XR.

Η δημοσίευση αναφέρει επίσης ότι τα έσοδα της TSMC ενδέχεται να μειωθούν, καθώς εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία των smartphones και tablet της Apple, για τα οποία η εταιρεία κατασκευάζει τους επεξεργαστές A12.

Η Largan Precision, ενας άλλος σημαντικός προμηθευτής της Apple που αναπτύσσει εξαρτήματα φακών της κάμερας, ανησυχεί επίσης για τον τρέχοντα αριθμό παραγγελιών.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει πώς θα πωληθεί το "φθηνό" iPhone, αλλά δεδομένου ότι το iPhone XS και XS Max δείχνουν αδύναμα αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να περιμένετε τεράστια ζήτηση για το XR.
 Στα αποτελέσματα αυτά δεν συμβάλει πλέον μόνο η πολύ ακριβή τιμή του αλλά και το γεγονός οτι η Αpple δεν έχει να προσφέρει πλέον τίποτε καλύτερο από τον ανταγωνισμό ούτε το δυνατό της χαρτί που ήταν κάποτε το λειτουργικό του.Απομένει να δούμε το αποτέλεσμα μετά την κυκλοφορία του μικρού iphone τις επόμενες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !