Η Huawei παρουσίασε το κορυφαίο smartphone Mate 20 Pro

0
Το Huawei Mate 20 Pro έγινε καλύτερο από το P20 Pro, αλλά ταυτόχρονα απέκτησε μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η πρώτη εταιρεία τηλεφωνίας που εκτελεί το ρόλο της ασύρματης φόρτισης.

Το Mate 20 Pro έλαβε μια μεγάλη οθόνη OLED 6,39 ιντσών με ανάλυση 3120 × 1440 pixel. Έχει μια αποκοπή στην κορυφή, η οποία στεγάζει την μπροστινή κάμερα και αισθητήρες που χρειάζονται για αναγνώριση προσώπου. Επιπλέον, ένας ενσωματωμένος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματώνεται στην οθόνη για πρώτη φορά.

Πρόκειται για το πρώτο smartphone στο Android, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 7 νανομέτρων. Το Mate 20 Pro είναι εξοπλισμένο με τσιπ Kirin 980, μνήμη RAM 6 GB και μονάδα δίσκου 128 GB. Το τηλέφωνο λειτουργεί σε Android 9.0 Pie με EMUI shell.

Το Mate 20 Pro χρησιμοποιεί μια μπαταρία στα 4200 mAh. Το smartphone υποστηρίζει την τεχνολογία SuperCharge, η οποία φορτίζει την μπαταρία κατά 70% σε 30 λεπτά. Επιπλέον, αυτό το τηλέφωνο μπορεί να φορτίσει άλλες συσκευές με υποστήριξη για τη φόρτιση.

Όπως και στο P20 Pro, έχει εγκατασταθεί τριπλή κάμερα στο Mate 20 Pro. Η Huawei εγκατέλειψε μια ξεχωριστή μονόχρωμη μονάδα και την αντικατέστησε με έναν φακό εξαιρετικής ευρυγώνιας γωνίας. Πίσω στο Mate 20 Pro, υπάρχει ένας τηλεφακός για λήψη φωτογραφιών πορτρέτου.

Το Huawei Mate 20 Pro θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο σε τιμή 1049 δολαρίων.Το πότε το smartphone θα εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι άγνωστο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !