UnC0ver ενημέρωση Rc6: Το νέο Jailbreak για Ios 11/11.4b3 χωρίς λάπτοπ/υπολογιστη!Βίντεο tutorial για το νέο jailbreak!

0
Όταν ο προγραμματιστής της Electra Jailbreak, ανακοίνωσε επίσημα ότι εργάζονται σε μια αναβάθμιση Jailbreak της Electra για το iOS 11 έως το iOS 11.3.1, οι ειδήσεις εξαπλώθηκαν στην κοινότητα jailbreak.
Η αναμονή ολοκληρώθηκε και το Electra Jailbreak για το iOS 11.3.1 κυκλοφόρησε. Εντούτοις, τα χαμόγελα μειώθηκαν διότι είχε πολλά σφάλματα. Τα καλά νέα είναι ότι οι διάσημοι προγραμματιστές pwn20wnd και Sam Bingner κυκλοφόρησαν ένα νέο εργαλείο jailbreak με το όνομα 'UnC0ver' στο οποίο οι προγραμματιστές ισχυρίστηκαν ότι έχουν διορθώσει κάθε bug που αναφέρθηκε στο Jailbreak της Electra.

Αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη είδηση, καθώς με κάθε σφάλμα στο εσωτερικό της Electra, το νέο 'UnC0ver' jailbreak διαθέτει αρκετή δύναμη για να δώσει έναν σκληρό ανταγωνισμό όσον αφορά τη σταθερότητα, τη συμβατότητα και το ποσοστό επιτυχίας. Έτσι με το νέο jailbreak βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το Electra.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε jailbreak χωρίς λάπτοπ-υπολογιστή, αλλά απευθείας απο το κινητό σας. Οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν χάνετε χρόνο και τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλα τα βήματα ώστε να πετύχετε ένα νέο jailbreak στην συσκευή σας,αλλά θα πρέπει να προσέξετε 3-4 πραγματάκια τα οποία θα πρέπει να κάνετε ώστε να είστε 100% σωστοί. Το UnC0ver Jailbreak είναι απολύτως ασφαλές και στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερο από το Electra από την άποψη της ταχύτητας, της σταθερότητας και της απόδοσης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !