Η Apple κυκλοφόρησε δύο διαφημίσεις σχετικά με το iPhone XR

0
Μαζί με την έναρξη των προπαραγγελιών για το iPhone XR, η Apple δημοσίευσε δύο βίντεο στο κανάλι της του YouTube, τα οποία αποδεικνύουν τα πολύχρωμα χρώματα του νέου smartphone και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το πρώτο βίντεο με τίτλο "iPhone XR - Spectrum" δείχνει τη σιλουέτα ενός smartphone και τις βασικές λειτουργίες του υλικού. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μεγάλη οθόνη υγρών αμφιβληστροειδών 6.1 ιντσών, στην κύρια κάμερα 12-megapixel και στην ευρεία γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων. Το βίντεο Spectrum δεν περιέχει κείμενο ή φωνητικές εντολές, κάτι που επιτρέπουν στον θεατή να εστιάσει στην μινιμαλιστική αισθητική της συσκευής.

Στο δεύτερο διαφημιστικό "Παρουσιάζοντας το iPhone XR", υπάρχουν διάφορες προβολές της συσκευής και προστέθηκαν ορισμένα πλαίσια του "Spectrum". Περιέχει κείμενο που υποδεικνύει τις κύριες λειτουργίες, όπως την προαναφερθείσα οθόνη υγρής αμφιβληστροειδούς και την προηγμένη κάμερα, καθώς και τον "αλάνθαστα ισχυρό" επεξεργαστή A12 Bionic, αναγνώστη ταυτότητας προσώπου και προστασία νερού. Μέρος του κλιπ των 42 δευτερολέπτων είναι αφιερωμένο στις δυνατότητες φωτογραφίας, ειδικότερα στη λειτουργία Smart HDR και στο δυναμικό έλεγχο βάθους.

Η προ-παραγγελία για το iPhone XR ξεκίνησε σήμερα, 19 Οκτωβρίου, στις 10:01  στην τιμή των 749 δολαρίων.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !