Η λειτουργία "Εικόνα σε εικόνα" εμφανίστηκε στο Google Chrome

0
Η Google ενημέρωσε το Chrome για στην έκδοση 70, η οποία προσθέτει υποστήριξη για τη λειτουργία Picture-in-Picture σε macOS, Windows και Linux. Προηγουμένως αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη μόνο σε beta.

Η λειτουργία "εικόνα στην εικόνα" λειτουργεί όπως και στο πρόγραμμα περιήγησης του Safari σε μια συμβατή συσκευή αναπαραγωγής, κάντε διπλό κλικ για να εμφανιστεί η λειτουργία Picture-in-Picture. Μετά από αυτό, το βίντεο θα μετακινηθεί σε ξεχωριστό παράθυρο και στην οθόνη θα εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη. Το παράθυρο του μίνι player μπορεί να μετακινηθεί και να κλιμακωθεί.

Μέχρι στιγμής, η λειτουργία "Picture in Picture" δεν λειτουργεί με όλους τους ιστότοπους που υποστηρίζει το Safari. Είναι γνωστό ότι η λειτουργία είναι συμβατή με τους players του YouTube και του VKontakte. Η λειτουργία υποστήριξης πρέπει να προστεθεί με μη αυτόματο τρόπο από τον κάτοχο του κάθε ιστότοπου.

Για πρώτη φορά, η λειτουργία "Picture in Picture" εμφανίστηκε στην έκδοση beta του Chrome 69. Στην 70η έκδοση, εκτός από τη νέα λειτουργία, η Google επέτρεψε στους χρήστες να απενεργοποιήσουν την αυτόματη εξουσιοδότηση στο πρόγραμμα περιήγησης μετά την είσοδό τους σε μία από τις υπηρεσίες της εταιρείας.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !