Πώς να κατεβάσετε βίντεο και Tv Shows από το Netflix; Υπολογιστης/Iphone/Android

0
Ο καθένας είναι οπαδός της παρακολούθησης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Λοιπόν, ποιος δεν είναι; Υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι διαθέσιμοι που σας βοηθούν να προβάλλετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές online. Μπορείτε να κάνετε streaming μέσω διαδικτύου εάν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η απευθείας ροή ταινιών σε απευθείας σύνδεση απαιτεί ισχυρή και σταθερή σύνδεση. Μπορεί να μην έχετε ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο παντού.

Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι μπορείτε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε επίσης να τις πάρετε οπουδήποτε μαζί σας και χωρίς τη σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε. Ένα κενό που θα αντιμετωπίσετε είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο το βίντεο εκτός σύνδεσης στη συσκευή Netflix μόνο. Οπότε υπάρχει κάποιο πρόγραμμα από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές και να τις παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή.

Λήψη βίντεο Netflix σε Windows / MAC

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό Open Broadcaster στη συσκευή σας από τον επίσημο ιστότοπό του Εδω
Μόλις εγκαταστήσετε με επιτυχία το λογισμικό OBS στη συσκευή σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην καρτέλα Συντομεύσεις. Αυτό θα εμφανίσει έναν ελεγκτή στο κάτω μέρος της οθόνης σας, με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τι πρέπει να εγγράψετε και πότε να καταγράψετε την οθόνη της συσκευής σας.

Επιλέξτε την κατάλληλη ποιότητα εξόδου από την καρτέλα εξόδου. Το εγγεγραμμένο βίντεο θα αποθηκευτεί μόνο σε αυτή τη μορφή.

Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας ή εκκινήστε τον ιστότοπό της.

Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε νέοι στο Netflix, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Netflix προτού προχωρήσετε.

Αφού συνδεθείτε, αναζητήστε και πλοηγηθείτε στο βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη στη συσκευή σας.

Τώρα, ξεκινήστε τη ροή του βίντεο και μόλις ξεκινήσει το βίντεο, ξεκινήστε την καταγραφή της οθόνης της συσκευής σας.

Τώρα, καθίστε και χαλαρώστε μέχρι να εγγραφεί όλο το βίντεο. Αφού αποθηκευτεί το βίντεο, μπορείτε να το μεταφέρετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να προβάλλετε αυτό το εγγεγραμμένο βίντεο σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Ληψη βίντεο Netflix σε Android / iPhone

Ενώ η παραπάνω μέθοδος επικεντρώνεται στο πρόγραμμα λήψης Netflix, το οποίο ήταν βασικά για Windows ή MacOS. Αυτή η μέθοδος θα επικεντρωθεί σε ένα πρόγραμμα λήψης Netflix που είναι για τηλέφωνα Android ή iOS.

Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix στο smartphone σας.

Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αφού συνδεθείτε συνδεδεμένοι, αναζητήστε και πλοηγηθείτε στο βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη στη συσκευή σας.
Θα εμφανιστεί μια επιλογή λήψης κάτω από το βίντεο. Κάντε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

Οι παραπάνω μέθοδοι είναι πολύ χρήσιμες αν ψάχνετε για το πρόγραμμα λήψης Netflix, το οποίο θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε εκπομπές και ταινίες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !