Ένα διάγραμμα αποκαλύπτει ότι οι πελάτες της Apple είναι λιγότερο ενθουσιασμένοι για κάθε νέα γενιά του iPhone

0
Η Apple ξεκίνησε τις προ-παραγγελιές του iPhone XR στις 3 π.μ. το πρωί την Παρασκευή και όταν ήρθε το πρωί, σχεδόν όλα τα μοντέλα ήταν ακόμα στο απόθεμα, σύμφωνα με το Macworld.

Είναι μια αλλαγή για την Apple μετά από πολλά χρόνια, η οποία συνήθως απαιτεί από τους πελάτες να ξυπνούν νωρίς το πρωί για να κάνουν μια προπαραγγελία αν θέλουν το νέο iPhone την πρώτη ημέρα.Η ζήτηση εκτός των καταστημάτων της Apple, όταν το iPhone XS και το iPhone XS Max κυκλοφόρησαν, ήταν επίσης μικρότερες από ό, τι πριν από μερικά χρόνια.


Αυτά τα σημεία των δεδομένων μπορούν να ληφθούν ως ένα σημάδι ότι ίσως ένα νεο iPhone δεν παράγει τόσο πολύ θόρυβο με την κυκλοφορία του όπως και πριν.
Οι αναλυτές της Citi χρησιμοποιώντας τα στοιχεία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με βάση τις αναζητήσεις Google, έβγαλαν μερικά συμπεράσματα.

"Παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν σημαντικές αιχμές σε διάγραμμα για τις αναζητήσεις στο Διαδίκτυο μετά το γεγονός της κυκλοφορίας κάθε χρόνο. Επίσης βλέπουμε ότι η ορμή του κόσμου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου", ανέφεραν οι αναλυτές.

Συνεχίζοντας.....

"Πιστεύουμε ότι αυτό δείχνει ότι η αγορά ωριμάζει και οι πελάτες γίνονται όλο και λιγότερο ενθουσιασμένοι για κάθε νέα γενιά του iPhone". "Υποψιαζόμαστε ότι αυτό συμβαίνει λόγω της επιβράδυνσης της καινοτομίας και του κορεσμού του iPhone στην απευθυνόμενη αγορά".




Ένα ζήτημα μπορεί να είναι ότι η συνολική αγορά των smartphone που έχει ωριμάσει. Τα νέα χαρακτηριστικά της Apple περιλαμβάνουν αντοχή στο νερό, σαρωτή αναγνώρισης προσώπου που ονομάζεται Face ID και οθόνη που καλύπτει περισσότερο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Αλλά κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά banner δεν αντιπροσωπεύει ένα άλμα τεχνολογίας όσο τα προηγούμενα iPhones πριν από 4 ή 5 χρόνια, όταν η κάμερα βελτιώθηκε με άλματα και οι οθόνες έγιναν πολύ μεγαλύτερες σε ετήσια βάση.

Όλα αυτά τα συμπεράσματα βγήκαν πριν από την κυκλοφορία του iphone XR και είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν αυτά μετά την επίσημη κυκλοφορία του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !