Ακριβά θα κοστίσει η επισκευή του iPhone XR σε περίπτωση ζημιάς

0
Η Apple ανακοίνωσε τις τιμές για την επισκευή του iPhone XR. Παρά την τοποθέτηση της εταιρίας για το smartphone ως οικονομικό iPhone, η επισκευή του είναι αρκετά ακριβή όπως περίπου για το iPhone 8 Plus, αλλά φθηνότερο από το iPhone X και το XS.

Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα τιμολόγησης των ΗΠΑ για την επισκευή του πίσω καλύμματος του iPhone XR. Η αντικατάστασή του θα κοστίσει τον ιδιοκτήτη του smartphone σε 399 δολάρια. Εάν υπάρχει AppleCare + ασφάλιση, η τιμή μειώνεται σε 99 δολάρια.
Αυτό δεν είναι πολύ σε σύγκριση με το iPhone X, XS και ειδικά το XS Max, αλλά και αρκετά σεβαστό ποσό. Το ίδιο είναι ενδεικτικά και για το κάλυμμα αντικατάστασης του iPhone 8 Plus, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Οι υψηλές τιμές οφείλονται στην προστασία σκόνης και προστασίας από την υγρασία. Η επισκευή αφορά όχι μόνο την αντικατάσταση του υαλοπίνακα αλλά και την αποκατάσταση όλων των στεγανοποιητικών στοιχείων.
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !