Ο Phil Schiller μίλησε για τη διαδικασία δημιουργίας ενός iPhone XR

0
Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Apple ο Phil Schiller πραγματοποίησε μια συνέντευξη από τον Chris Velasco του Engadget. Ο κορυφαίος διευθυντής της Apple μίλησε για τη δημιουργία του iPhone XR, τη θέση του και εξήγησε επίσης την έννοια του γράμματος R στον τίτλο.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος ρώτησε για το νόημα του γράμματος R στο όνομα του smartphone. Ο Phil Schiller είπε ότι τα γράμματα στα ονόματα του iPhone δεν σημαίνουν ποτέ κάτι συγκεκριμένο, οπότε απάντησε σε αυτό τι σημαίνει το R.

Λατρεύω τα γρήγορα αυτοκίνητα, και R και S είναι τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίσουν τα σπορ αυτοκίνητα, τα οποία είναι πραγματικά ξεχωριστά.

Στη συνέχεια ο Schiller μίλησε για το πώς το iPhone X εμπνεύστηκε για να δημιουργήσει το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR.




Είχαμε μια τεχνολογία στην οποία εργαστήκαμε εδώ και πολλά χρόνια ( μιλάμε για το Face ID ). Αυτή ήταν μια σοβαρή απαίτηση για την ομάδα μηχανικών να ξεκινήσει το iPhone X πέρυσι, και το έκαναν. Γνωρίζαμε ότι αν μπορούσαμε να το φέρουμε στην αγορά, θα χρειαζόταν να επεκτείνουμε τη γραμμή και να την κάνουμε προσιτή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι Velasco και Schiller δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν την εμφάνιση του iPhone XR, το οποίο έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές λόγω της χαμηλής ανάλυσης.

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να κρίνεις την οθόνη είναι να το κοιτάξεις. Εάν δεν βλέπετε τα εικονοστοιχεία, οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !