Η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη beta έκδοση του iOS 12.1 για τους προγραμματιστές

0
Μια εβδομάδα μόλις μετά την κυκλοφορία της τέταρτης έκδοσης beta του iOS 12.1 και περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 12, η ​​Apple δημοσίευσε την πέμπτη beta έκδοση του iOS 12.1.

Οι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη της ενημερωμένης έκδοσης μέσω του Κέντρου προγραμματιστών της Apple. Εκεί μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το προφίλ της συσκευής που θα ενημερώνεται απο τις συσκευές.

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές στην πέμπτη έκδοση beta. Οι προγραμματιστές της Apple είχαν καθορίσει προηγούμενα σφάλματα απελευθέρωσης και υπάρχει επίσης βελτιωμένη απόδοση.
Στο iOS 12, έγινε δυνατή η προσαρμογή του βαθμού θολώματος εικόνας σε έναν τυπικό επεξεργαστή φωτογραφιών. Στο iOS 12.1, αυτή η λειτουργία προστέθηκε στην κάμερα για να ρυθμίσει τη θολούρα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, η Apple πρόσθεσε πάνω από 70 νέα emoji στο iOS 12.1 και επέστρεψε κλήσεις ομάδας στο FaceTime. Διατέθηκαν σε βήτα εκδόσεις του iOS 12, αλλά καταργήθηκαν από την κυκλοφορία του συστήματος.

Επιπλέον, το iOS 12.1 προσθέτει πλήρη υποστήριξη για τη δεύτερη κάρτα SIM eSIM στο iPhone XS XS και το iPhone XS Max

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !