Η Apple έχει κυκλοφορήσει την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1 και του tvOS 12.1 για προγραμματιστές - Argonaytis

.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Η Apple έχει κυκλοφορήσει την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1 και του tvOS 12.1 για προγραμματιστές
Η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη beta watchOS 5.1 και το tvOS 12.1 για προγραμματιστές μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τέταρτης έκδοσης beta και περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του watchOS 5 και του tvOS 12.

Και οι δύο ενημερώσεις στοχεύουν στη διόρθωση λαθών και στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην πέμπτη εκδόση beta.

Στο watchOS 5.1, μαζί με τα iOS 12.1 και macOS Mojave 10.14.1, υπάρχει υποστήριξη για κλήσεις ομάδας FaceTime. Αλλά μόνο οι κλήσεις ήχου είναι διαθέσιμες στο ρολόι. Επιπλέον, το watchOS 5.1 πρόσθεσε έγχρωμες κλήσεις και περισσότερα από 70 emoji .
Οι ενημερώσεις του TvOS είναι ιστορικά μικρές. Βασικά, διορθώνουν τις αδυναμίες προηγούμενων κυκλοφοριών. Το tvOS 12.1 δεν αποτελεί εξαίρεση και δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο σύστημα.

Για να εγκαταστήσετε την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1, πρέπει να κάνετε λήψη από το Κέντρο Εφαρμογών της Apple και να εγκαταστήσετε ένα ειδικό προφίλ διαμόρφωσης. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή Watch στο iPhone και να μεταβείτε στην ενότητα "Γενικά" → "Ενημέρωση λογισμικού".

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την πέμπτη beta έκδοση του tvOS 12.1 με δύο τρόπους: είτε να αναβαθμίσετε από την προηγούμενη έκδοση beta είτε να εγκαταστήσετε το προφίλ χρησιμοποιώντας το Xcode.

Η Apple έχει κυκλοφορήσει την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1 και του tvOS 12.1 για προγραμματιστές Argonaytis Οκτωβρίου 22, 2018

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less