Η Apple έχει κυκλοφορήσει την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1 και του tvOS 12.1 για προγραμματιστές

0
Η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη beta watchOS 5.1 και το tvOS 12.1 για προγραμματιστές μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τέταρτης έκδοσης beta και περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του watchOS 5 και του tvOS 12.

Και οι δύο ενημερώσεις στοχεύουν στη διόρθωση λαθών και στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην πέμπτη εκδόση beta.

Στο watchOS 5.1, μαζί με τα iOS 12.1 και macOS Mojave 10.14.1, υπάρχει υποστήριξη για κλήσεις ομάδας FaceTime. Αλλά μόνο οι κλήσεις ήχου είναι διαθέσιμες στο ρολόι. Επιπλέον, το watchOS 5.1 πρόσθεσε έγχρωμες κλήσεις και περισσότερα από 70 emoji .




Οι ενημερώσεις του TvOS είναι ιστορικά μικρές. Βασικά, διορθώνουν τις αδυναμίες προηγούμενων κυκλοφοριών. Το tvOS 12.1 δεν αποτελεί εξαίρεση και δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο σύστημα.

Για να εγκαταστήσετε την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.1, πρέπει να κάνετε λήψη από το Κέντρο Εφαρμογών της Apple και να εγκαταστήσετε ένα ειδικό προφίλ διαμόρφωσης. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή Watch στο iPhone και να μεταβείτε στην ενότητα "Γενικά" → "Ενημέρωση λογισμικού".

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την πέμπτη beta έκδοση του tvOS 12.1 με δύο τρόπους: είτε να αναβαθμίσετε από την προηγούμενη έκδοση beta είτε να εγκαταστήσετε το προφίλ χρησιμοποιώντας το Xcode.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !