Οι ομαδικές κλήσεις βίντεο εμφανίστηκαν στο Instagram

0
Τον Ιούνιο του 2018, το Instagram ξεκίνησε κλήσεις ανάμεσα σε ομάδες. Τότε ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίστηκε σε τέσσερα άτομα. Τώρα η υπηρεσία αύξησε αυτό το όριο.

Στην 68η έκδοση του Instagram, υπήρχε υποστήριξη για βιντεοκλήσεις, στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και τέσσερα άτομα. Το αντίστοιχο μήνυμα εμφανίστηκε και στη σελίδα υποστήριξης του Instagram.

Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση βίντεο ομάδας, πρέπει να ανοίξετε μια λίστα μηνυμάτων, να επιλέξετε το άτομο που καλείτε και, στη συνέχεια, να προσθέσετε και άλλους συμμετέχοντες.




Εκτός από το Instagram, οι ομαδικές κλήσεις θα έρθουν σύντομα και στο FaceTime στο iOS 12.1. Η υπηρεσία της Apple υποστηρίζει έως 32 συμμετέχοντες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τις μάσκες Animoji και Memoji.

Νωρίτερα, το Instagram δημοσίευσε έναν λεπτομερή οδηγό για τους γονείς που δυσκολεύονται να κατανοήσουν το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους. Πριν από αυτό, το Instagram απλοποίησε την επαλήθευση των χρηστών δημιουργώντας μια απλή φόρμα για αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !