Ο Tim Cook επισκέφθηκε το Βερολίνο και το Παρίσι

0
Αυτή την εβδομάδα, ο Tim Cook επισκέφθηκε μερικές ευρωπαϊκές χώρες, προετοιμάζοντας το ρόλο του ομιλητή στη διάσκεψη προστασίας δεδομένων στις Βρυξέλλες, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.
Τις τελευταίες ημέρες συναντήθηκε με προγραμματιστές εφαρμογών και δημιουργούς περιεχομένου στο Βερολίνο και στο Παρίσι.

Η εβδομάδα του Cook στην Ευρώπη ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο Βερολίνο. Σημείωσε σε μια θέση στο Twitter ότι είχε συναντηθεί με τους προγραμματιστές της εφαρμογής mauAR της αυξημένης πραγματικότητας. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους τουρίστες να αναδημιουργήσουν το Τείχος του Βερολίνου στο AR χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Παρόλο που το mauAR δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο App Store, ο Cook έχει διαφημίσει το πρόγραμμα ως "έναν νέο τρόπο μάθησης για το παρελθόν" και είπε ότι προσβλέπει στην επίσημη κυκλοφορία.

Ο επικεφαλής της Apple συνέχισε το ταξίδι του μέσω της Γερμανίας και επισκέφθηκε το γραφείο της ομάδας ανάπτυξης Asana Rebel. Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται σε γιόγκα σε επαυξημένη πραγματικότητα.


     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1984261543452294"
     data-ad-slot="9724634672"
     data-ad-format="auto"
     data-full-width-responsive="true">


"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιχειρηματίες σαν εσάς χρησιμοποιείτε το App Store για να μετατρέψετε το πάθος τους σε μια ακμάζουσα παγκόσμια επιχείρηση", γράφει ο Cook στον Twiiter για την επίσκεψή του στην Asana Rebel.

Στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Claude Lelouch. Ο Cook είπε ότι η επόμενη ταινία του Lelouch θα κινηματογραφηθεί εντελώς με ενα iPhone. Σημείωσε επίσης ότι ο σκηνοθέτης "δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος" από ό, τι όταν γυρίστηκε με iPhone.

Αύριο, 24 Οκτωβρίου, ο Cook θα είναι ο κύριος ομιλητής στη Διεθνή Διάσκεψη των Επιτρόπων Προστασίας Δεδομένων και Προστασίας Δεδομένων στις Βρυξέλλες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !