Πώς να ενεργοποιήσετε το ΗΚΓ σε οποιαδήποτε σειρά ρολογιών Apple Watch 4

0
Μία από τις καινοτομίες του Apple Watch Series 4 είναι η λειτουργία του ηλεκτροκαρδιογραφήματος με τη χρήση πολλών ενσωματωμένων αισθητήρων. Αλλά επειδή αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί έγκριση από τις αρχές υγείας, αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτός ο περιορισμός δεν έχει να κάνει με το υλικό και αν αγοράσετε το Apple Watch Series 4 σε οποιαδήποτε χώρα, περιλαμβάνει τους νέους αισθητήρες. Λαμβάνοντας υπόψη τον κώδικα στο iOS που σχετίζεται με τη λειτουργία του ΗΚΓ, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο περιορισμός του για τις ΗΠΑ, βασίζεται στην περιοχή του λογισμικού των συσκευών του χρήστη (iPhone και Apple Watch).

Ο γνωστός προγραμματιστής Guillermo Rambo ανακάλυψε ότι η λειτουργία ΗΚΓ στο Apple Watch Series 4 είναι περιορισμένη σε επίπεδο προγράμματος κα σημείωσε ότι αυτό είναι ένα «καλό σημάδι», δεδομένου ότι οι περιορισμοί λογισμικού είναι κατ 'ουσία πιο εύκολο να τους παρακάμψουν από εκείνους του υλικού.

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία, απλά αλλάξτε την περιοχή στις ρυθμίσεις του iPhone και του Apple Watch.

"Λάβετε υπόψη ότι η περιοχή και η γλώσσα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Χρησιμοποιώ τις συσκευές μου στο iOS στα αγγλικά, αλλά η Βραζιλία ορίζεται ως η περιοχή, η χώρα στην οποία ζω. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες περιορισμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Βασικές> Γλώσσα και περιοχή> Περιοχή και να επιλέξετε "Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής". Αυτή η επιλογή έχει ορισμένες παρενέργειες, όπως αλλαγή της μορφής ημερομηνίας και ώρας και μερικές άλλες μονάδες, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία πριν να είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας, αξίζει να δοκιμάσετε. "

Ο προγραμματιστής σημείωσε επίσης ότι αυτές οι πληροφορίες βασίζονται σε ανάλυση της έκδοσης watchOS beta και, ίσως, η Apple θα αλλάξει τον τρόπο για να παρακάμψει τον περιφερειακό περιορισμό πριν γίνει η λειτουργία του ΗΚΓ στο κοινό.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !