Πώς να ελέγξετε με ακρίβεια τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας του iPhone

1
Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές iOS που πωλούνται από το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το 2007, υπάρχει πληθώρα χρησιμοποιημένων συσκευών iPhone σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αγορά ενός χρησιμοποιημένου iPhone ή iPad δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.
Πρέπει να εξετάσετε διαφορετικές πτυχές της συσκευής για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για χρήση και δεν θα αρχίσετε να κάνετε τη ζωή σας μια κόλαση.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ελέγξετε πριν αγοράσετε ένα iPhone που χρησιμοποιείται είναι η υγεία της μπαταρίας του. Αν και μπορείτε να δείτε την Υγεία μπαταρίας ενός iPhone πηγαίνοντας στο Settings> Battery> Batter Health, είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας του iPhone πριν αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο κινητό η ταμπλετ.

Σύμφωνα με την Apple, η μπαταρία του iPhone θα διατηρήσει το 80% της αρχικής χωρητικότητάς του από 300 έως 500 κύκλους. Μετά από αυτό η υγεία της μπαταρίας θα αρχίσει να υποβαθμίζεται και θα επηρεαστεί τόσο πολύ που θα πρέπει να την αντικαταστήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας λειτουργεί σωστά.
Πώς να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης μπαταριών iPhone ή iPad

Ενώ το iOS δεν σας δίνει τον αριθμό κύκλου φόρτισης της μπαταρίας για το iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία άλλων κατασκευαστών για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας ονομάζεται coconut Battery. Είναι ένα εργαλείο για Mac που θα σας δείξει την τρέχουσα μέτρηση κύκλου των μπαταριών για το iPhone, το iPad ή το iPod touch. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο δωρεάν και λειτουργεί με MacOS και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ .

Μόλις κατεβάσετε το coconutBattery στο Mac σας, συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας με ένα καλώδιο USB. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή coconutBattery. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συσκευή iOS" από την κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε τον Αριθμό Κύκλου για τη συσκευή σας iOS. Εκτός από τον υπολογισμό του κύκλου, θα δείτε επίσης την ικανότητα σχεδιασμού της συσκευής σας.

Έτσι,με αυτό τον τροπο, έτσι μπορείτε να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας για ένα iPhone ή iPad πριν το αγοράσετε.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !