TopStore: Νέο Cydia Alternative για συσκευές χωρίς jailbreak. Κατεβάστε τα πάντα δωρεάν!

0
Όλοι γνωρίζουμε πως το jailbreak μας λύνει πολλά θέματα και μας κάνει την ζωή μας πιο εύκολη καθώς η Apple μας κρατά τα χέρια δεμένα.
Εκτός από το jailbreak κυκλοφορούνν διάφορα cydia alternatives τα οποία σε κάποιο βαθμό μας λύνουν τα χέρια αλλά φυσικά όχι όπως το jailbreak.
Παρ´όλα αυτά πάλι καλά που υπάρχουν και αφορούν κυρίως συσκευές χωρίς jb.

Τα cydia alternatives προσφέρουν τρίτες εφαρμογές που η Apple απαγορεύει να κατεβάζουμε στην συσκευή μας. Εφαρμογές και που δεν θα βρούμε στο Appstore
ή εφαρμογές που στο Appstore θα ειναι επί πληρωμή,αλλά στα διάφορα cydia alternatives μπορούμε να κατεβάζουμε δωρεάν. Υπάρχουν και διάφορα tweaks που μπορούμε να κατεβάσουμε,πράγμα που θα κάναμε εάν η συσκευή μας είχε jb.




Έτσι σε αυτό το άρθρο θα δούμε ένα νέο cydia alternative,το TopStore. Εκεί μέσα υπάρχουν όλα αυτά που έγραψα πιο πάνω. Εφαρμογές όλες δωρεάν,παιχνίδια τα οποία υπέστησαν κάποιο είδους hack, tweaks τα οποία υπάρχουν μόνο για συσκευές με jb και άλλα πολλά. Τα cydia alternatives ανανεώνονται καθημερινά με πολλές προσθήκες εφαρμογών και άλλων τρίτων εφαρμογών.

Το TopStore είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο,αλλά το περιβάλλον του είναι κατανοητό και εύκολο καθώς υπάρχουν κατηγορίες οι οποίες διαθέτουν τις κατάλληλες εφαρμογές/παιχνίδια/tweaks. Εύκολο και γρήγορο κατέβασμα,χωρίς πολλά πολλά.

Για να κατεβάσετε το TopStore θα πρέπει να μπείτε εδώ καθώς επίσης μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του στο παρακάτω βίντεο με περισσότερες λεπτομέριες για το πως μπορείτε να το κατεβάσετε αλλά και πως λειτουργεί....


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !