Η Google επανασχεδίασε την αρχική σελίδα αναζήτησης για κινητά

0
Η κινητή έκδοση της Google για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, έλαβε μια σημαντική ενημέρωση. Τώρα εμφανίζει συνδέσεις με νέα που βασίζονται στα ενδιαφέροντα του χρήστη.

Η Google θέλει να δημιουργήσει συνθήκες βάσει των οποίων οι πληροφορίες θα αναζητηθούν αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ένα αίτημα. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία αναλύει τα ερωτήματα αναζήτησης και σχηματίζει μια αλληλουχία με χρήσιμους συνδέσμους που βασίζονται στα ενδιαφέροντα.

Η ροή της Εφαρμογής Google είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα αναζήτησης για κινητά. Ένα θέμα εμφανίζεται στην κορυφή και στη συνέχεια μερικές κάρτες πάνω του. Εκτός από τις συνδέσεις με ιστότοπους, στις κάρτες του ιστότοπου μπορεί να εμφανιστεί ένα βίντεο από το YouTube. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πηγές και να αποκλείσουν συγκεκριμένα θέματα. Είναι επίσης δυνατό να αυξηθεί το ποσό των ειδήσεων για το θέμα.

Μέχρι στιγμής, το Google Feed λειτουργεί μόνο στις Η.Π.Α. Πιθανώς στο μέλλον, η ροή θα λειτουργήσει στη Ελλάδα. Ενεργοποιείται αυτόματα, αλλά μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις αναζήτησης. Το Google Feed υποστηρίζεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και σε οποιαδήποτε συσκευή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !