Πώς να προσθέσετε την εμφάνιση καιρού στην οθόνη κλειδώματος

2
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του "Μην ενοχλείτε" είναι η ένδειξη καιρού το πρωί. Δυστυχώς, ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί αυτόματα σε ορισμένες συσκευές. Σε αυτό το εγχειρίδιο θα εξηγήσουμε πώς να το διορθώσουμε.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Καιρός έχει πάντα πρόσβαση στη θέση της συσκευής.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις τις συσκευής σας και στη συνέχεια κατευθυνθείτε στην ενότητα Απόρρητο > Υπηρεσίες Τοποθεσίας.
Ενεργοποιήστε της Υπηρεσίες Τοποθεσίας – εάν δεν το έχετε πράξει έως τώρα – και στη συνέχεια αναζητήστε την εφαρμογή Καιρός > κι ορίστε την πρόσβαση στην Τοποθεσία ως «Πάντα».
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το γραφικό στοιχείο καιρού εμφανίζεται μόνο στο τέλος της λειτουργίας «Μην ενοχλείτε», επομένως η επόμενή σας κίνηση είναι να προγραμματίσετε Έναρξη και λήξη έχοντας ενεργοποιημένη και την εναλλαγή «Ώρα Ύπνου». Εδώ είναι η μυστική λειτουργία η οποία θα εμφανίσει το Widget Καιρού στην Οθόνη Κλειδώματος.
Δεν χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια από εσάς. Κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η προγραμματισμένη «Ώρα Ύπνου», η οθόνη θα σας καλωσορίζει με πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν μαζί με μία Καλημέρα / Καλησπέρα / η Καληνύχτα, αναλόγως την ώρα.

Τώρα κάθε πρωί, όταν παίρνετε το iPhone σας για πρώτη φορά, εμφανίζεται στην οθόνη του ο τρέχων καιρός και μια σύντομη σύνοψη για καιρό για όλη την ημέρα.







Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Εχω το 8plus το δοκιμασα δεν γινεται με τιποτα αν μπορουσαρε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου άλλαξα το κείμενο λίγο μήπως τώρα είναι περισσότερο κατανοητό και σε βοηθήσει

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !