Η ομαδική συζήτηση στο FaceTime δεν θα είναι διαθέσιμη για τα παλιότερα iPhones και iPads

0
Μια από τις πιο αναμενόμενες καινοτομίες του iOS 12.1 είναι μια ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο στο FaceTime. Δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad. Η Apple ανάφερε γι 'αυτό σε ένα ειδικό φυλλάδιο αφιερωμένο στο νέο firmware.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ιδιοκτήτες του iPhone 5, του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus θα μπορούν να πραγματοποιούν ομαδική συζήτηση μόνο σε λειτουργία ήχου. Η ίδια μοίρα περιμένει και τα iPad mini 2, iPad mini 3 και iPad Air.

Το πρόβλημα είναι σε επεξεργαστές A8 ή παλαιότερη γενιά, οι οποίες δεν μπορούν να παρέχουν βέλτιστη συνομιλία μέσω βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λίστα δεν έλαβε και το iPhone SE, εξοπλισμένο με επεξεργαστή A9 (το ίδιο με το iPhone 6S). Τυχεροί είναι μόνο όσοι έχουν το iPad mini 4, το οποίο, παρά την ξεπερασμένη του έκδοση A8, θα μπορεί να υποστηρίζει ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Το νέο iOS 12.1 θα κυκλοφορήσει είτε την επόμενη εβδομάδα, ίσως μετά την παρουσίαση στη Νέα Υόρκη στις 30 Οκτωβρίου. Εκτός από τις ομαδικές κλήσεις στο FaceTime, το νέο υλικολογισμικό θα περιλαμβάνει μια θαμπάδα φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο, πλήρη υποστήριξη για τη δεύτερη κάρτα SIM eSIM στο iPhone XS και το iPhone XS Max, καθώς και περισσότερα από 70 νέα emoji. Επιπλέον, η ενημέρωση της Apple Music αναφέρθηκε στο εγχειρίδιο 12.1. Στην εφαρμογή θα υπάρχουν οι σελίδες των ερμηνευτών, μια αναζήτηση στους στίχους, καθώς και μια καθημερινή επιλογή από τα 100 καλύτερα τραγούδια από όλο τον κόσμο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !