Οι ειδικοί iFixit έκαναν βίδες το νέο iPhone XR

0
Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του βίντεο με την ανάλυση του iPhone XR , δημοσιεύθηκε μια μεγάλη έκθεση οδηγό στην ιστοσελίδα του iFixit με το άνοιγμα του νέου smartphone. Οι masters μίλησαν για όλα τα χαρακτηριστικά που είναι κρυμμένα κάτω από το καπάκι του iPhone XR.

Η διαδικασία της ανάλυσης του iPhone XR είναι ίδια με το iPhone X, η Apple δεν άλλαξε ούτε τις βίδες. Είναι επίσης εκπληκτικό ότι οι βίδες δεν είναι βαμμένες στο χρώμα του περιβλήματος. Την ίδια στιγμή, οι ιδικοί δεν κατάλαβαν γιατί το iPhone XS έλαβε το πρότυπο προστασίας IP68, δεδομένου ότι με τον αριθμό των στεγανοποιητικών στοιχείων βρίσκεται στο επίπεδο του iPhone XR, του οποίου το επίπεδο προστασίας είναι IP67.



Εκτός από την ορθογώνια μπαταρία, μία από τις λειτουργίες του iPhone XR είναι μια υποδοχή κάρτας SIM, η οποία δεν αποτελεί πλέον μέρος της μητρικής πλακέτας. Σύμφωνα με το iFixit, αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία αντικατάστασης των υποδοχών και θα μειώσει το κόστος επισκευής.


Το μοτέρ κραδασμών του το Taptic Engine και το σύστημα κάμερας TrueDepth δεν διαφέρουν από αυτά του iPhone XS. Η οθόνη LCD, η οποία είναι εγκατεστημένη στο iPhone XR, είναι παχύτερη και βαρύτερη από τις οθόνες OLED σε ακριβότερα smartphones της Apple, επειδή απαιτεί ξεχωριστό οπίσθιο φωτισμό. Το iFixit πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θύρα Lightning δεν είναι κεντραρισμένη για πρώτη φορά σε συσκευή.

Ως αποτέλεσμα, οι ιδικοί του iFixit αξιολόγησαν τη δυνατότητα συντήρησης του iPhone XR από έξι σημεία στα δέκα. Η σπασμένη οθόνη μπορεί να αλλάξει εύκολα, αλλά η επισκευή θα περιπλέξει την στεγανοποίηση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !