Οι χρήστες δεν θα βλέπουν πλέον τη λίστα των αγορών εντός εφαρμογής στο App Store

0
Οι προγραμματιστές του App Store έχουν καταργήσει την επιλογή προβολής πιθανών αγορών εντός εφαρμογών σε εφαρμογές. Η ενημέρωση έχει εισαχθεί μέχρι στιγμής μόνο για τους αμερικανικούς λογαριασμούς, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αλλαγές ενδέχεται να φτάσουν και στη Ελλάδα.

Τώρα ένας Έλληνας χρήστης μπορεί να μεταβεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να δει όλες τις πιθανές ενσωματωμένες αγορές είτε μετά την ενότητα "Τι νέο υπάρχει" είτε αν ο προγραμματιστής θέλει να κρύψει πληροφορίες από έναν πιθανό αγοραστή, οι τιμές και τα ονόματα των αγορών μπορούν να βρεθούν στην ενότητα "Πληροφορίες".

Το Αμερικανικό App Store στερείται πλέον τέτοιων χαρακτηριστικών. Για να διαπιστώσετε την τιμή των αγορών εντός των εφαρμογών, οι χρήστες αναγκάζονται να κατεβάσουν την εφαρμογή και να προβάλουν τον τιμοκατάλογο. Αυτή η καινοτομία γίνεται με σκοπό την αύξηση του αριθμού των προγραμμάτων που έχουν ληφθεί και την αύξηση των στατιστικών δεικτών.

Το πρόβλημα με μια τέτοια ενημέρωση όχι μόνο περιπλέκει την επιλογή μιας κατάλληλης εφαρμογής, αλλά θέτει επίσης σε κίνδυνο τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, καθώς πολλές εφαρμογές απαιτούν εξουσιοδότηση μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων δεδομένων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !