Οι παγκόσμιες πωλήσεις του iPhone XR ξεκίνησαν

0
Σήμερα, 26 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν οι παγκόσμιες λιανικές πωλήσεις του iPhone XR. Οι επίσημες τιμές ξεκινούν από 929 ευρω για ένα μοντέλο με 64 GB μνήμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "πιο προσιτό" iPhone χωρίς πλαίσιο δεν δημιούργησε και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως τα μοντέλα iPhone XS και XS Max, τα οποία κυκλοφόρησαν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχουν ουρές, ακόμη και τεχνητές, στη Ελληνική αγορά και παρά το ότι διαφημίζετε από όλους δύσκολα θα βρεις διαθέσιμα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ημέρες μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών στο iPhone XR, η έκδοση 64 GB ήταν διαθέσιμα για παράδοση με διάρκεια παράδοσης 1-2 εβδομάδες και κατά τη στιγμή της γραφής του άρθρου, στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple, οι χρόνοι παράδοσης για όλες τις εκδόσεις μειώθηκαν σε 3-5 ημέρες.

Το iPhone XR το πρώτο είδαμε στην παρουσίαση της Apple τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone XS και XS Max. Έλαβε οθόνη LCD 6,1 ιντσών, επεξεργαστή A12 Bionic, κύρια κάμερα 12 megapixel, μπροστινή κάμερα TrueDepth με FaceID, ισχυρή μπαταρία 3174 mAh και υποστήριξη για δύο φυσικές κάρτες SIM, αλλά μόνο για την Κίνα. Σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα, το πλαίσιο στο XR είναι αλουμίνιο και η δηλωμένη προστασία από τη σκόνη και την υγρασία είναι IP67. Το smartphone διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα.

Τιμές για το iPhone XR στην Ελλάδα

iPhone XR 64 GB - 929 ευρώ
iPhone XR 128 GB - 999 ευρώ
iPhone XR 256 GB - 1119 ευρώ





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !