Το Google Photos έχει προσθέσει περιορισμό για τη λειτουργία των ζωντανών λευκωμάτων.

0
Τα "ζωντανά λευκώματα" στο Google Photos δεν θα είναι πλέον ατελείωτα, τώρα οι χρήστες δεν μπορούν να μεταφορτώσουν περισσότερες από 10.000 φωτογραφίες ή βίντεο. Αυτό αναφέρεται από την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης.


Η λειτουργία "Live Albums" στο Google Photos είναι μια υπηρεσία για την αποθήκευση περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο που μπορεί να μοιραστεί με άλλους χρήστες της πλατφόρμας σε πραγματικό χρόνο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι χρήστες θα μπορούσαν να προσθέσουν απεριόριστο αριθμό αρχείων σε Live Albums, αλλά στις 26 Οκτωβρίου, η εταιρεία αποφάσισε να εισαγάγει ένα όριο φωτογραφιών και βίντεο και τώρα δεν μπορούν να υπάρχουν περισσότερες από 20 χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο στο άλμπουμ.

Κάθε μέλος ενός κοινόχρηστου άλμπουμ δεν μπορεί να προσθέσει πάνω από 10.000 φωτογραφίες και βίντεο σε αυτό και ο συνολικός αριθμός των αντικειμένων σε ένα άλμπουμ δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 20.000.Αν ένα άλμπουμ περιέχει μεγάλο αριθμό, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Σε περίπτωση που ένας χρήστης έχει κατεβάσει το μέγιστο ποσό αποδεκτού περιεχομένου, θα λάβει ένα μήνυμα που δηλώνει ότι το "Live album έχει τεθεί σε αδράνεια". Για να συνεχίσετε να εργάζεστε με την υπηρεσία, θα χρειαστεί να διαγράψετε ένα μέρος των δεδομένων.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !