Το Shazam άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες ότι ανήκει πλέον στην Apple

0
Οι χρήστες του Shazam άρχισαν να λαμβάνουν μια ειδοποίηση που δηλώνει ότι η εφαρμογή ανήκει πλέον στην Apple και έχει αλλάξει την πολιτική του απορρήτου της.

Το Shazam σάς ενημερώνει ότι όλες οι πληροφορίες λογαριασμού θα μεταφερθούν στην Apple και θα προστατεύονται από την πολιτική απορρήτου της Apple.

Το Shazam και η Apple ενώνουν τις δυνάμεις τους. Τα δεδομένα σας θα μεταφερθούν στην Apple και θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της.

Όσοι δεν θέλουν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στην Apple μπορούν να διαγράψουν το λογαριασμό του Shazam. Αυτό θα διαγράψει όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το Shazam, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του συνδεδεμένου λογαριασμού στο Facebook. Το ιστορικό αναζήτησης στην περίπτωση αυτή θα παραμείνει στην εφαρμογή, αλλά δεν θα είναι πλέον συγχρονισμένο μεταξύ συσκευών.

Για πρώτη φορά που μάθαμε πως η Apple αγοράζει το Shazam , ήταν το Δεκέμβριο του 2017. Επίσημα, το τέλος της συναλλαγής έγινε γνωστό το Σεπτέμβριο του 2018. Αμέσως μετά, η Apple ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει περισσότερη διαφήμιση στο περιεχόμενο του Shazam.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !