Ο Ian Beer δημοσίευσε τα σφάλματα του Kernel Info & UaF για το iOS 11.4-11.4.1 για ένα επερχόμενο jailbreak!

0
Η κοινότητα jailbreak είναι πράγματι ακμάζουσα. Μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του UnC0ver Jailbreak για iOS 11-11.4, όπως είχε υποσχεθεί, ο Ian Beer δημοσίευσε τις εκμεταλλεύσεις του iOS 11.4 που σίγουρα μπορούν να αποδειχθούν ισχυρή βοήθεια και βοήθεια στην επίτευξη ενός jailbreak για το iOS 11.4 και πάνω .
Τα σφάλματα του Kernel Info Leak και UaF μαζί με πολλαπλές εκμεταλλεύσεις διαφυγής Kernel και SandBox, όπως κυκλοφόρησαν από τον Ian Beer όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μελλοντικά εκμεταλλεύματα jailbreak iOS 11.4, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα για την ανάπτυξη ενός πλήρους εργαλείου jailbreak iOS 11.4.1.

Ο ερευνητής της ασφάλειας έργου Zero και ένας ειδικός χάκερ, ο Ian Beer, εκτός από την δημοσιοποίηση των εκμεταλλεύσεων, έγραψε επίσης μια ανάρτηση ιστολογίου που περιγράφει τις απόψεις του σχετικά με το μέλλον της έρευνας για την ασφάλεια iOS. Η Apple, σίγουρα, πρέπει να εργαστεί για να καταστήσει το λειτουργικό της σύστημα ασφαλέστερο, καθώς τώρα ακόμη και το iCloud Activation Lock μπορεί να παρακάμπτεται σε ένα jailbroken iOS 11-11.4.1. Με κάθε νέα έκδοση iOS, η Apple, πράγματι, καλύπτει τις προηγούμενες ατέλειες και τα κενά, ωστόσο πάντα κάτι μένει ανοιχτό. Σύμφωνα με τους σχυρισμούς της ομάδας Pangu, είναι σε θέση να πετύχουν jailbreak στο iOS 12 στο νέο iPhone XS. Αυτό είναι, ίσως, το γρηγορότερο jailbreak.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, αυτά τα εκμεταλλεύματα απλά δεν αρκούν για να αναπτύξουν έναν πλήρη ανεξάρτητο μηχανισμό ή εργαλείο jailbreak για το iOS 11.4.1 και επιπλέον το iOS 11.4.1 θα χρειαστεί μια ρίζα για τα εκμεταλλεύματα του Ian Beer για να το δουλέψει. Ωστόσο, αν παρατηρήσουμε την πρόοδο και την ταχύτητα με την οποία συμβαίνει η ανάπτυξη στην κοινότητα jailbreak, η μέρα δεν φαίνεται να είναι μακριά όταν το iOS 11.4.1 jailbreak εργαλείο θα είναι έξω στο κοινό.

Οι χρήστες του iOS που εξακολουθούν να εκτελούν τις συσκευές τους το iOS 11.4.1 και δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα στο iOS 12 ενδέχεται να βρίσκονται σε διλήμματα για το εάν θα αναβαθμίσουν στο iOS 12 ή όχι. Το πράγμα είναι ότι αν θέλετε να έχετε jailbreak στη συσκευή σας ή είστε ήδη jailbroken σε iOS 11-11.3, η αναβάθμιση σε iOS 12 δεν θα είναι καλή ιδέα, καθώς το εργαλείο jailbreak για το iOS 11.4.1 θα κυκλοφορήσει σύντομα και οι τρέχουσες εξελίξεις στην κοινότητα jailbreak χρησιμεύουν ως απόδειξη και εγγύηση για τη δήλωση αυτή. Μέχρι εκείνη την ημέρα ας περιμένουμε υπομονετικά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !