Αρκετά και σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στο ios 12.0.1

0
Και εκεί που λες να αναβαθμίσω την συσκευή μου σε καινούργιο λογισμικό για να την κάνω ακόμη καλύτερη, ξαφνικά αναρωτιέστε τι το ήθελα και έμπλεξα τώρα?
Κάπως έτσι σκέφτονται χιλιάδες χρήστες του  ios που αναβάθμισαν στο ιος 12.0.1 που έφερε πολλούς πονοκεφάλους σύμφωνα με την σελίδα του forbes.

Σύμφωνα με την γνωστή σελίδα μετά την ενημέρωση πολλές συσκευές σταματάνε να είναι κινητά τηλέφωνα αφού η εφαρμογή του τηλεφώνου παγώνει και δεν ανταποκρίνεται.
Ένας χρήστης του iphone 7 αναφερει πως μόνο με επανεκκίνηση μπορεί να κάνει την συσκευή να ξεκολλήσει που μένει κολλημένη στην εφαρμογή του τηλεφώνου.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι η απενεργοποίηση του True Tone που δεν σταματά απλά να λειτουργεί η να παγώνει αλλά εξαφανίζετε εντελώς από το ios και δεν μπορεί να το εντοπίσει κανένας ακόμη και στις ρυθμίσεις.


 Να θυμίσω πως αυτό το λειτουργικό το κυκλοφόρησε η Apple κυρίως για τους χρήστες με iphone XS και XS max όπου σταματούσαν να φορτίζουν και το διόρθωσε η εταιρία αλλά φαίνεται πως έφερε νέα προβλήματα τώρα.
Η Apple έχει ενημερωθεί και αναμένεται ακόμη μια αναβάθμιση σύντομα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !