Τι να κάνετε αν το iPhone αρχίσει να επιβραδύνεται μετά την αναβάθμιση στο iOS 12

0
Ανακτώντας το iOS 12, σύμφωνα με την ​​Apple η εταιρία επικεντρώθηκε στη σταθερότητα και την υψηλή ταχύτητα του συστήματος, ακόμα και σε παλαιότερες συσκευές.
Η πραγματικότητα όμως για πολλούς ήταν διαφορετική. Τα έξυπνα τηλέφωνα άρχισαν να επιβραδύνουν και να κολλάνε, αλλά ξέρουμε πώς να το διορθώσουμε αυτό.

Απενεργοποιήστε τα εφέ κίνησης και διαφάνειας

Αυτή η μέθοδος αύξησης της παραγωγικότητας είναι για πολλά χρόνια εδώ, αλλά εξακολουθεί ακόμη να λειτουργεί. Για να απενεργοποιήσετε τις περιττές κινούμενες εικόνες και τα εφέ στο σύστημα, χρειάζεστε:

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής.
Μεταβείτε στην καρτέλα "Βασικά".
Στη συνέχεια - "Καθολική πρόσβαση".
Εκεί, βρείτε το στοιχείο "Μείωση της κίνησης" και "Αύξηση της αντίθεσης.
Και τα δύο πρέπει να ενεργοποιηθούν.

Μετά από αυτό, θα περιοριστεί η μεγάλη κίνηση των εφαρμογών ανοίγματος από το σύστημα, καθώς και το φορτίο στον επεξεργαστή, λόγω του οποίου θα μπορούσε να επιβραδυνθεί το smartphone σας.



Ελευθερώστε χώρο στο δίσκο

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το iPhone αρχίζει να επιβραδύνει είναι η έλλειψη ελεύθερου χώρου. Οι χρήστες συχνά ξεχνούν να ελέγχουν τον αριθμό των δεδομένων που έχουν μεταφορτωθεί στη συσκευή και, στη συνέχεια, παραπονούνται για κρέμασμα και συντριβές. Για να δείτε πόση ελεύθερη χωρητικότητα παραμένει στο δίσκο, χρειάζεστε:

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής.
Μεταβείτε στην καρτέλα "Βασικά".
Στη συνέχεια - "Αποθήκευση iPhone".

Εάν το smartphone σας είναι γεμάτο με εφαρμογές και φωτογραφίες, θα πρέπει να καταργήσετε το περιττό περιεχόμενο και να παρατηρήσετε εάν τα προβλήματα θα εξαφανιστούν. Είναι πιθανό ότι τα προγράμματα και το σύστημα στο σύνολό του λειτουργούσαν λανθασμένα λόγω της έλλειψης χώρου για νέα δεδομένα.


Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας

Στις αρχές του έτους έγινε γνωστό ότι η Apple μειώνει την απόδοση των παλαιότερων συσκευών λόγω της υποβάθμισης της μπαταρίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας ως εξής:

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής.
Μεταβείτε στην καρτέλα "Μπαταρία".
Στη συνέχεια - "Κατάσταση μπαταρίας (beta)".

Εδώ μπορείτε να δείτε το ποσοστό φθοράς της μπαταρίας και να μάθετε εάν το iOS επιβραδύνει την ταχύτητα λειτουργίας, για να αποφύγετε τις απρόσμενες διακοπές του smartphone. Εάν είναι απαραίτητο, η υποβάθμιση της απόδοσης μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Επαναφέρετε όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις


Η απλούστερη και αποτελεσματική λύση για σχεδόν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το iPhone είναι η επαναφορά δεδομένων. Ένα smartphone διαμορφωμένο από το μηδέν λειτουργεί πάντα γρηγορότερα και πιο ομαλά. Επομένως, εάν θέλετε πραγματικά να απαλλαγείτε από όλες τις αποτυχίες, ο ευκολότερος τρόπος είναι να απαλλαγείτε με τη διαγραφή όλων των πληροφοριών από το gadget. Για αυτό χρειάζεστε:

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής.
Μεταβείτε στην καρτέλα "Βασικά".
Στη συνέχεια - "Επαναφορά".
Επιλέξτε την επιλογή "Επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων".

Μετά από αυτό, το iPhone θα επιστρέψει στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν αμέσως μετά την αγορά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !