Το iPhone εξερράγη στην τσέπη ενός Ρώσου φοιτητή

0
Ένα iphone smartphone εξερράγη στην τσέπη του παντελονιού ενός 18χρονου φοιτητή από τη Μόσχα.
Το iPhone, του οποίου το μοντέλο δεν έχει καθοριστεί ακόμη, εξερράγη στην τσέπη του παντελονιού του νεαρού.
Το ατύχημα συνέβη μπροστά σε έναν αυτοκινητιστή που μετέφερε τον νεαρό στο σπίτι της γιαγιάς του. Το τηλέφωνο εξερράγη, ενώ ο νεαρός άνδρας περπατούσε κοντά σε μια στάση του λεωφορείου. Τα ρούχα του φοιτητή καιγόταν, ο ίδιος υπέστη σοβαρές βλάβες στο στήθος, τους μηρούς και στα πόδια του και νοσηλεύτηκε με πολλαπλά εγκαύματα. Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, το iPhone αγοράστηκε πριν από περίπου έξι μήνες και κατά τη λειτουργία της συσκευής δεν υπήρχαν προβλήματα με αυτή.




Σημειώστε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση συσκευών ανάφλεξης της Apple. Το 2017, ένας κάτοικος του Yekaterinburg, κατά τη διάρκεια της φόρτισης, πυρπολήθηκε το iPhone 6, γεγονός που οδήγησε σε πυρκαγιά στο διαμέρισμα. Ακόμη, τον Αύγουστο του 2018, οι επισκέπτες του Apple Store στο Άμστερνταμ απομακρύνθηκαν από τους υπευθύνους του καταστήματος λόγω της έκρηξης του iPad. Αρκετοί άνθρωποι υπέφεραν από δηλητηρίαση από τους καπνούς.


Προσθήκη λεζάντας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !