Οι δυνατότητες νυχτερινής όρασης του Pixel 3 είναι εκπληκτικές

0
Οι προγραμματιστές από την πύλη του XDA μας έδειξαν την "πρώιμη δοκιμή" της λειτουργίας της κάμερας Night Sight, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα για τα τηλέφωνα Pixel 3 και Pixel 3 XL.
Αναμένεται ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αλλά οι λάτρεις έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό στο Pixel 3, 3 XL η και ακόμη και σε προηγούμενες γενιές smartphones.
Οι προγραμματιστές μπόρεσαν να ανασυνθέσουν την εφαρμογή APK της φωτογραφικής μηχανής και να αλλάξει την τιμή της λειτουργίας Night Sight από false σε true. Ήταν ακόμα σε θέση να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα στο Pixel 2 XL. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1984261543452294"
     data-ad-slot="9724634672"
     data-ad-format="auto"
     data-full-width-responsive="true">



Οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί είναι απο Pixel 3 και Pixel 2 XL. Για λόγους σύγκρισης, οι τρόποι HDR + και Night Sight χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε εικόνα. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, σε μερικές σκηνές το περιβάλλον ήταν τόσο σκοτεινό, που ήταν δύσκολο να δει καποιος τα στοιχεία με γυμνό μάτι, αλλά η φωτογραφική μηχανή έπιασε πολλά από αυτά.
Τώρα το αρχείο APK είναι διαθέσιμο στο κοινό στον ιστότοπο XDA και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη λειτουργία σε smartphone Pixel η ακόμη και σε άλλες συσκευές.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !