Κυκλοφόρησε νέο jailbreak για το iOS 11.x

0
Ο Hacker Pwn20wnd έχει κυκλοφορήσει μια νέα πιο σταθερή έκδοση του unc0ver semi jailbreak για το iOS 11 - 11.4 Beta 3. Το jailbreak λειτουργεί σε όλα τα smartphones συμβατά με το iOS 11.

Το βοηθητικό πρόγραμμα unc0ver είναι εκτός της κατάστασης beta. Λίγες ημέρες μετά την αρχική απελευθέρωση, έλαβε αρκετές ενημερώσεις. Στην έκδοση 1.0.3, τα δευτερεύοντα σφάλματα που επηρεάζουν την επιτυχία του jailbreaking σε εκδόσεις beta του iOS 11.4 έγιναν πιο σταθερά
Ο Pwn20wnd συνιστά να κατεβάσετε το unc0ver από το επίσημο αποθετήριο στο GitHub . Υπάρχει επίσης μια πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και πηγαίου κώδικα του βοηθητικού προγράμματος.






Το unc0ver είναι ένα ημι-δεμένο jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής, θα πρέπει να επανεγκατασταθεί. Από την άποψη αυτή, δεν διαφέρει από το jailbreak του Electra για το iOS 11.2 και iOS 11.3.1 .

Η Apple εξαλείφει ενεργά τις ευπάθειες στο iOS, οπότε για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του συστήματος για αυτό και αποδεικνύεται ότι δημιουργείται μόνο ένα ημι-δεμένο jailbreak.

Το πότε εμφανιστεί το jailbreak για το iOS 12, είναι άγνωστο αν και έχει διαφημιστεί πως υπάρχει. Το σύστημα του ios μπόρεσε να χαραχθεί ξανά τον Ιούνιο του 2018, αλλά στη συνέχεια τα δεδομένα ευπάθειας διορθώθηκαν από την Apple.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !