Γιατί το iPhone XR βγάζει φωτογραφίες πορτρέτου καλύτερα από το iPhone XS

0
Ο επίσημος δημοσιογράφος της Apple, John Gruber, δημοσίευσε την εμπειρία του με ενα iPhone XR. Ο Gruber συνέκρινε τη φωτογραφική κάμερα του iPhone XR με το iPhone XS και ανακάλυψε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το φθηνότερο smartphone παίρνει καλύτερες φωτογραφίες.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone XR έχει μια κάμερα εγκατεστημένη, το smartphone μπορεί να δημιουργήσει λήψεις πορτρέτου. Για αυτό, η Apple χρησιμοποιεί την μηχανική μάθηση χάρη στο τσιπ A12 Bionic. Ο Gruber αποφάσισε να δοκιμάσει τη λειτουργία πορτρέτου στο iPhone XR και φωτογραφήθηκε ο γιος του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Η μόνη πηγή φωτισμού είναι η οθόνη της τηλεόρασης.





Στη συνέχεια, ο Gruber έκανε την ίδια φωτογραφία με ένα iPhone XS. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επεξεργάστηκε τις εικόνες, αλλά τις αποθήκευσε σε μορφή JPEG.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, επειδή το iPhone XR χειρίστηκε αυτή τη λειτουργία καλύτερα από το iPhone XS. Αυτή είναι μια απλή εξήγηση.


Το γεγονός είναι ότι οι φωτογραφίες πορτραίτων στο iPhone XR είναι κατασκευασμένες σε μία μόνο πίσω κάμερα με διάφραγμα f / 1,8. Ταυτόχρονα, το iPhone XS χρησιμοποιεί ένα δεύτερο τηλεφακό φακού f / 2.4 που μεγεθύνει την εικόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !